Beşiktaş transfer haberleri... Cenk Özkaçar iddiası!

Düzenleyen:
Beşiktaş transfer haberleri... Cenk Özkaçar iddiası!

SPOR Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından geçen ay kadroya çağrılan ve 6-0'lık Litvanya maçının son 14 dakikasında forma giyen 21 yaşındaki savunma oyuncusu Cenk Özkacar, Beşiktaş'la anılıyor.

Beşiktaş'ın milli stoper Cenk Özkaçar'la ilgilendiği iddia ediliyor... Sol ayaklı sol stoperin sol bekte de görev yapabilmesi, teknik direktör Valerien Ismael'e ikna etmeye yetti. Rıdvan Yılmaz'ın 4 + 2.5 milyon euroya Rangers'a satan Siyah-Beyazlılar sol bek takviyesinin yanı sıra bir de yerli stoper hamlesi yapacak.

SOL BEK YABANCI OLABİLİR

Fanatik’in haberine göre; Rıdvan Yılmaz'ın, Rangers'a transferi sonrasında planlar değişti. Piyasada stoper havuzundaki yerli kalitesi sol beke oranla daha geniş olduğundan siyah-beyazlılar, stoperde hedefi Türkler'e çevirdi. Bu konuda Kaan Ayhan ve Mert Çetin'in ardından gündeme gelen bir diğer isim, Lyon forması giyen Cenk Özkaçar oldu. 

Cenk Özkaçar transferi gerçekleşirse yeni sol bek yabancı olacak.

LYON KULÜBÜ ALTAY'DA KEŞFEDİP ALDI

21 yaşındaki Cenk, 2020 yazında Altay'dan Olympique Lyon'a 1.5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Bonservisi Lyon'da bulunan ve geçen sezonu Belçika ekibi Oh Leuven'de kiralık geçiren 21 yaşındaki stoper için Fransız ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacağı öğrenildi.

21 yaşındaki stoperin listede bu kadar öne çıkmasının en büyük sebebi ise geçen sezon kiralandığı Belçika ekibi Oh Leuven'de üçlü savunmada sık sık yer alması...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...