Şenol Güneş'ten yönetime stoper raporu: 2 isim gönderilebilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten yönetime stoper raporu: 2 isim gönderilebilir

SPOR Haberleri

Derbi şokunu atlatmaya çalışan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş yönetime stoper raporu sundu. Şenol Hoca takımın 5 stoperinden 2'si için 'gönderilebilir' değerlendirmesi yaptı. O isimler; Montero ve Weinton.

Beşiktaş, bu sezon savunma hatalarından çok çekiyor. Bu durum maç sonuçlarını da yansıyor. 10 maçta kalesini gole kapatamayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, duruma el koydu. Tecrübeli hoca devre arasında stopere takviye yapılmasını isterken mevcut oyuncular için bir analiz hazırlayıp yönetime sundu.

5 STOPER İÇİN RAPOR

Tecrübeli hoca, kadrodaki 5 stoperi incelediği raporunda iki isme "Gönderilsin" notu düşerken Saiss ve Tayyip Talha için de olumsuz konuşması dikkatlerden kaçmadı.

İşte Güneş'in hazırladığı savunma analizi:

Romain Saiss: İyi ancak yeterince hızlı değil.

Tayyip Talha: İstekli fakat Saiss'le tam uyum sağlamış değil. Oyun kurmada yetersiz.

Montero: Fizik gücü olarak yetersiz. Hem hava toplarında hem ikili mücadelelerde istenen seviyede değil. Kiralanabilir ya da gönderilebilir.

Welinton: Çok ağır ve hataya açık bir oyuncu. Devre arasında gönderilebilir.

Emrecan: Çok genç ve bu nedenle yeterli tecrübede değil. Gelişime ihtiyacı var.

AVRUPA TECRÜBESİ OLAN STOPER İSTİYOR 

Güneş bu analiz sonrası yapılmasını istediği stoper takviyesinin özelliklerini de şöyle açıkladı. "Avrupa tecrübesi olan. Geriden oyun kurabilen sol ayaklı bir savunmacı devre arası için düşünülebilir." dedi.

FELİPE'YE ONAY

Beşiktaş için stoper adayları dillendirilmeye başlarken listeye bir isim daha girdi. Şenol Güneş Atletico Madrid'den Felipe'yi onayladı.

Atletico Madrid'de adı ocak ayında takımdan ayrılacaklar listesinin başına yazılan 33 yaşındaki Brezilyalı stoper için Güneş'in "olur" verdiği belirtildi.

ORTA SAHA İÇİN DE ARAYIŞ VAR

Siyah-beyazlı takımın listesine orta saha adayları da girmeye başladı. Transfer komitesinin, Dele Alli'nin yetersiz performansı nedeniyle ofansif orta saha arayışına başladığı belirtilirken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular üzerinde araştırmalara start verildiği gelen haberler arasında.

Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...