Beşiktaş sponsorunu borsaya bildirdi

/ Kaynak: AA
Beşiktaş sponsorunu borsaya bildirdi

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Vodafone ile imzalanan dev sponsorluk anlaşmasının detaylarını borsaya bildirdi.

Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamaya göre, siyah-beyazlı kulüp stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon dolar alacak. Stadın tamamlanmasının ardından ilk 8 yıl her yıl 7 milyon dolar karşılığı toplam 56 milyon dolar alacak Beşiktaş, sonraki 5 yıl her yıl 9 milyon dolar karşılığı toplam 45 milyon dolar kazanacak. Siyah-beyazlılar "Stadvision" sistemi kurulumu için 5 milyon olmak üzere, toplam 116 milyon Amerikan doları gelir elde edecek. 2014-2015 sezonundan itibaren başlayacak ana sponsorluk anlaşması gereğince de Beşiktaş, ilk 3 sezon her yıl 5 milyon dolar karşılığı 15 milyon dolar, sonraki 2 sezon için de her yıl 7 milyon dolar karşılığı 14 milyon dolar olmak üzere toplam 29 milyon dolarlık gelirin sahibi olacak.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...