Beşiktaş soyunma odası karıştı! Eric Bailly Antalyaspor maçının devre arasında Tayfur Bingöl'ü dövmeye kalktı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Beşiktaş soyunma odası karıştı! Eric Bailly Antalyaspor maçının devre arasında Tayfur Bingöl'ü dövmeye kalktı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın Fildişi Sahilli stoperi Eric Bailly, Antalyaspor maçının devre arasında Tayfur Bingöl'ün yakasına yapıştı. Soyunma odasında yaşanan kavganın detaylarını Burak Yılmaz anlattı.

Antalyaspor evinde Başakşehir'in ardından Beşiktaş'ı da mağlup etti. Zorlu deplasmanda ilk yarıyı Cenk Tosun'un golüyle önde tamamlayan Beşiktaş, Yehezkel'in 46-57 arasında attığı 2 gol ve yaptığı asistle kalesinde peş peşe 3 gol gördü. 79'da Muleka 2. golü attı ama geri dönüş için yeterli olmadı

Siyah-Beyazlılar'ın geçici antrenörü Burak Yılmaz, maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda esti gürledi. Yılmaz, devre arasında soyunma odasında yaşanan kavgayı kamuoyuyla paylaştı.

İkinci yarı başlarken Fildişi Sahilli stoperi Eric Bailly'yi oyunda alan Burak Yılmaz yerine Rosier'i soktu. Sahanın iyilerinden Bailly çıkınca Beşiktaş 11 dakikada 3 gol yedi.

ERİC BAİLLY ÇILDIRDI

Maçtan sonra Bailly değişikliğinin sebebi sorulan Burak Yılmaz şunları söyledi:

"Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun! Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim."

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1721249302444417056

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...