Beşiktaş son 5 haftada 10 puan kaybetti

Beşiktaş son 5 haftada 10 puan kaybetti

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'la 3-3 berabere kalan Beşiktaş, son 5 haftada 10 puan kaybetti.

Akhisar deplasmanından beraberlikle dönen Beşiktaş son 5 haftada 10 puan kaybetti. Siyah-beyazlılarda Bilic cezasının bitiminin ardından takımın başına 3-3'lük eşitlikle dönerken sakatlık sonrası formasına kavuşan Oğuzhan Özyakup gollü dönüş yaptı. nbsp;

Olaylı Galatasaray derbisinden sonra 3 maçlık cezasının tamamlayan Slaven Bilic'in takımın başında sahaya çıktığı Akhisar Belediyespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 mağlup duruma düşen Beşiktaş, daha sonra bulduğu gollerle rakibiyle 3-3 berabere kaldı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Ligde ilk 4 maçı kazanmasına rağmen son 5 haftada ise aynı başarıyı gösteremeyen Beşiktaş, bu süreçte 10 puan kaybetti.

Bu periyotta, olaylı derbide Galatasaray'a 3-0 (hükmen), Medical Park Antalyaspor'a 2-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip sadece Eskişehirspor'u 1-0 yenerken, Çaykur Rizespor ile 0-0, Akhisar Belediyespor'la 3-3 berabere kaldı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Bu sezon üst üste 2. beraberliğini alan Beşiktaş, geçen yıl 2. haftada Galatasaray'la, 11. haftada da Bursaspor'la 3-3 berabere kalmıştı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
OĞUZHAN'IN DÖNÜŞÜ GOLLE OLDU nbsp; nbsp; nbsp;
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçından sonra bir süre forma giyemeyen Oğuzhan Özyakup, ilk 11'de başladığı Akhisar Belediyespor maçında takımının 2. golüne imza attı. Geçen sezonu 2 golle tamamlayan genç oyuncu, son golünü 1 Aralık 2012'de deplasmanda Orduspor'a atmıştı. Oğuzhan Özyakup geçen hafta içinde de A2 takımıyla Kocaelispor filelerine 1 gol göndermişti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
İkinci yarıda takımının beraberlik golünü kaydeden Almeida, bu sezon Galatasaray maçı hariç 5. golüne ulaştı. Portekizli golcünün Beşiktaş'ın 2-1 önde olduğu sırada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen ve Galatasaray'ın 3-0 maçında hükmen galip ilan edildiği maçta attığı gol geçerliliğini kaybetmişti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Akhisar Belediyespor karşısında takımının ilk golünü atan Olcay Şahan da bu sezon ilk haftadaki Trabzonspor maçının ardından 2. kez gol sevinci yaşadı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Beşiktaş'ın 3 golünü atan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida maç içinde teknik direktör Bilic tarafından saha kenarına alındı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
AKHİSAR'DAN İLK PUAN KAYBI nbsp; nbsp; nbsp;
Süper Lig'de bu sezon Manisa'da oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan, bu müsabakalarda Galatasaray ve Trabzonspor'u yenen Akhisar Belediyespor, bu yıl evindeki ilk puan kaybını Beşiktaş karşısında yaşadı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Geçen sezon da dahil olmak üzere evinde üst üste 8 karşılaşmayı da kazanan Ege temsilcisinin Manisa'daki galibiyet serisi sona erdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
MANİSALILARIN GOLLÜ BERABERLİKLİ HAFTASI nbsp;
Beşiktaş'la Manisa'da 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor gibi PTT 1. Lig'de Manisa'yı temsil eden Manisaspor'da bu hafta 3-3 berabere kaldı. Manisaspor, bugün deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...