Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni ekonomik düşünüyor

Düzenleyen:
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni ekonomik düşünüyor

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman’ın beklentisi; Yıldızlar Şenol Güneş’le Avrupa vitrininde parlayacak değerine değer katacak

Tam 11 oyuncusuna teklif yapılan ancak ederini bulmadığı için henüz satış olmayan Beşiktaş’ta Fikret Orman çok farklı düşüncelere, hesaplara daldı. Nedeni ise hem kulüp olarak çıtanın yükselmesi, hem de eldeki önemli ve değerli veriler… Orman, Gökhan Töre’yi West Ham’a satmaya pek sıcak bakmazken perde arkasında Şampiyonlar Ligi ve Şenol Güneş var… Orman, şu anda en az 15 milyon avro değer biçilen Töre’yi iyi bir Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından en az 20 milyon avroya satabilecekleri düşüncesinde. Sadece Töre mi? Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Kerim Frei gibi oyuncular da Kartal’ın gelecek yatırımları arasında.
70 milyon lira artı
Beşiktaş Kulübü şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım vizesi alarak yaklaşık 70 milyon lirayı cebine koymuştu. Şimdi bunlara yeni stadın hasılatı, lisanslı ürün satışları ve marketing gelirleri de eklenecek. Futbolcu performanslarının yüksek olması halinde de takımsal değere değer katılacak ve transfer dönemlerinde Şampiyonlar Ligi’nin pastası yenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...