Beşiktaş Oğuzhan'la güzel

Beşiktaş Oğuzhan'la güzel

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Akhisar Belediye karşısında iyi bir performans ortaya koyan Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlıların hücum performansına doğrudan etki ediyor.

Akhisar Belediye karşısında bir gol ve bir asistle oynayan Oğuzhan Özyakup, bu sezon Beşiktaş forması altında 4 maça çıktı. Beşiktaş bu 4 maçta K.Erciyesspor'u 4-2, Gaziantepspor'u 2-0, Bursaspor'u 3-0 yenerken Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı. nbsp; Beşiktaş, Oğuzhan'ın oynadığı 4 maçta 12 gol atarken oynamadığı 5 maçta sadece 3 gol atabildi ve sadece 2 kez kazandı. nbsp;

BEŞİKTAŞ 5 HAFTADA 10 PUAN KAYBETTİ

Sezona ilk 4 haftada 4 galibiyet alarak başlayan Beşiktaş sahasında oynadığı ve hükmen kaybettiği Galatasaray maçıyla düşüşe geçti. Son 5 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alan Beşiktaş toplamda 10 puan kaybetti.

OLCAY GEÇEN SEZON GİBİ BAŞLADI!

Beşiktaş'ın geçen sezon en çok gol atan oyuncusu 11 golle Olcan Şahan olmuştu. Olcay bir çok maçta takımını sırtlarken sezona iyi başlamamış ilk 9 haftada 1 gol atmıştı. Genç krampon bu sezon da ilk 9 haftada 2 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...