Beşiktaş, Napoli'yi uzaktan vurmaya çalışacak

Düzenleyen:
Beşiktaş, Napoli'yi uzaktan vurmaya çalışacak

SPOR Haberleri

İşte taktik plan; orta alan kalabalık tutulacak, duran toplardaki ustalık konuşturulacak, şutörlük İtalya’da da gösterilecek

Şenol Güneş, yarın güzel anısı olan İtalya’da önemli bir sınav daha verecek. Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini Trabzonspor’un başındayken İnter’e karşı alan başarılı teknik adam bu kez Napoli karşısında aynı mutluluğu yaşama düşüncesinde. Zor mu? Zor… Ancak imkânsız da değil. İlk iki maçında berabere kalan Beşiktaş, iki maçını da kazanan ve kuralar çekildiğinde favori olan Napoli’ye karşı taktik planını büyük oranda belirledi gibi. Ana başlık “YENEMİYORSAN YENİLME.” Alt açılımlarında ve oyun şablonunda ise hem topa hakimiyet hem de rakibe baskı kurma var…

Kim nerede üstün?

Orta alanı çift ön liberodan ve savunma ağırlıklı (Gökhan İnler-Atiba) ikilisinden kuracak Güneş, duran toplardan ve uzaktan kaleye atılacak şutlardan sonuca gitmeye çalışacak. Geride kalan iki maçın analiz tablosunda siyah-beyazlıların üstün olduğu kısım İSABETLİ ŞUT ve TOPLA OYNAMA… Napoli ile hemen hemen aynı oranda rakip kaleye şut yollayan Beşiktaş isabette üstün. Topla oynamada ise yüzde 2-3’lük bir fark var. Napoli’nin kadro kalitesi ve takım değeri tabii ki temsilcimizin iki katı ( 125 milyon-243 milyon avro).

Quaresma'ya güzel haber

Beşiktaş’a bireysel bazda sevindirici ve motive edici bir haber… Ricardo Quaresma, 1-1 biten Dinamo Kiev maçında haftanın oyuncusu seçilmişti. Şampiyonlar Ligi’nde mutluluk verici bir gelişme daha yaşandı. UEFA’nın aday gösterdiği Portekizli oyuncunun Kiev’e attığı frikik golü yüzde 36 oy aldı, zirveye çıktı. Kayserispor maçında yedek kalan ve sonradan oyuna dahil olan Quaresma, yarınki mücadelede 11’de olacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...