Beşiktaş - Napoli maçını Clattenburg yönetecek

Düzenleyen:
Beşiktaş - Napoli maçını Clattenburg yönetecek

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın Napoli'yi ağırlayacağı maçı dünyanın 1 numaralı hakemi İngiliz Mark Clattenburg yönetecek.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 1 Kasım Salı günü Napoli'yi ağırlayacağı maçı İngiltere Futbol Federasyonundan Mark Clattenburg yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Arena'da oynanacak maçta İngiliz hakem Clattenburg'un yardımcılıklarını vatandaşları Jake Collin ve Simon Bennett yapacak. Ian Hussin'in dördüncü hakem olarak görevlendirildiği zorlu maçı ilave yardımcı hakemliklerini Andre Marriner ve Anthony Taylor üstlenecek.Grupta Napoli' 6 puanla zirvede, Beşitkaş ise 5 puanla ikinci sırada bulunuyor.Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 1 Kasım Salı günü Napoli'yi ağırlayacağı maçı İngiltere Futbol Federasyonundan Mark Clattenburg yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Arena'da oynanacak maçta İngiliz hakem Clattenburg'un yardımcılıklarını vatandaşları Jake Collin ve Simon Bennett yapacak. Ian Hussin'in dördüncü hakem olarak görevlendirildiği zorlu maçı ilave yardımcı hakemliklerini Andre Marriner ve Anthony Taylor üstlenecek.

Beşiktaş - Napoli maçını Clattenburg yönetecek

Grupta Napoli' 6 puanla zirvede, Beşitkaş ise 5 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...