Beşiktaş nabız yokladı, Cenk Tosun kararını verdi

Düzenleyen:
Beşiktaş nabız yokladı, Cenk Tosun kararını verdi

SPOR Haberleri

Golcü transferine öncelik vermek isteyen Beşiktaş'ın radarındaki Cenk Tosun'un Mart ayında milli takımda forma giymek istediği ve bunun için düzenli forma giyip form tutabileceği bir takıma gitmek istediği belirtilse de Tosun Avrupa'da kalmak istediğini belirtti.

Son dakika Beşiktaş haberleri: Forvet hattını kuvvetlendirmek isteyen Beşiktaş'ın Cenk Tosun hamlesi beklendiği gibi sonuçlanmadı. Eski golcüsünü tekrar takımda görmek isteyen yönetime golcü oyuncudan ret cevabı geldi.

CENK TOSUN'UN ÖNCELİĞİ AVRUPA

Sabah'ın haberine göre; ara transfer döneminde sessiz kalan Beşiktaş, golcü sorununu çözmek için Everton ile masaya oturmaya hazırlanıyordu. Takımdaki durumu sorulan Tosun, her ne kadar İngiliz ekibinden ayrılmak istediğini belirtse de önceliğinin yine Avrupa'da kalmak olduğunu belirtti.

Everton'dan yıllık 3 milyon Euro kazanan 30 yaşındaki futbolcunun, takımdan ayrılmak için yarım sezonluk maaşının 1 milyon Euro'luk kısmını istediği belirtildi. 

HEDEFİ MİLLİ FORMA

Beşiktaş ile sözleşme konusuna girmeyen golcü futbolcunun beklentisinin ise 2.5 yıllık sözleşme ve yıllık 2.5 milyon Euro olduğu iddia edildi.

Cenk'in ayrılmak istemesinin altında ise Milli Takım yatıyor. Mart ayındaki play-off maçlarında forma giymeyi planlayan Cenk, bunun için düzenli oynayıp, form tutacağı bir takıma gitmeyi hedefliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...