Beşiktaş, Mustafa Pektemek'siz uçtu

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş, Mustafa Pektemek'siz uçtu

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın akşam saat 21.45'te Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maç için akşam saatlerinde Kayseri'ye gitti

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Kayseri'ye giden siyah - beyazlı kafileye havalimanındaki vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Manuel Fernandes bir vatandaşın elini omzuna atarak resim çektirmek istemesine tepki göstererek fotoğraf çektirmedi. Beşiktaş'ta, Kayseri'ye tedavi süreçleri devam eden Uğur Boral, İsmail Köybaşı, Holosko, Ömer Şişmanoğlu ve Gökhan Süzen götürülmedi. Teknik direktör Slaven Bilic tarafından kadroda düşünülmeyen Sezer ve Tanju Kayhan'da Kayseri kafilesine dahil edilmedi. Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Mustafa Pektemek ise kafilede yer aldı. Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in belirlediği Kayseri Erciyesspor maç kafilesinde yer alan futbolcular şöyle:
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Almeida, Eneramo, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci ve Atiba Hutchınson.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...