Beşiktaş Masuaku için teklif yaptı: Ver elini West Ham

- Güncelleme:
Beşiktaş Masuaku için teklif yaptı: Ver elini West Ham

Spor Haberleri

Siyah beyazlılar son haftalarda formu artan ve takımda kalması istenen Kongolu oyuncunun 2,2 milyon avroluk satın alma opsiyonunu dört taksitle ödemek istiyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın sezon başında West Ham United’dan kiraladığı Arthur Masuaku için kritik döneme girildi. Kongolu sol bek üç maç daha oynarsa satın alma opsiyonu devreye girecek ve Beşiktaş 2,2 milyon avro bonservis bedelini İngiliz ekibine ödeyecek. Siyah beyazlı yönetim ile teknik direktör Şenol Güneş son haftalarda performansı artan ve Başakşehir maçında bir de gol atan Masuaku’nun takımda kalmasını istiyor ama bir şart var. 

YILLIK ÜCRETİ ARTACAK

West Ham’a söz konusu bonservis bedelinin dört eşit taksitle ödenmesi için teklif götürüldü. Premier Lig ekibinin artık vazgeçtiği Masuaku için gelen bu teklifi kabul etmesi bekleniyor. Aksi takdirde iki taraf da sıkıntıya girecek. West Ham teklifi kabul ederse 29 yaşındaki sol bek ile üç yıllık sözleşme imzalanacak. Şu anda Beşiktaş’tan 800 bin avro kazanan Masuaku’nun yeni sözleşmeyle birlikte kazancı yıllık 1,3 milyon avro olacak.    

ŞENOL GÜNEŞ İSTEMEMİŞTİ

Şenol Güneş göreve geldiğinde Masusaku’nun yerine transfer istemişti. Bunun üzerine hırslanan Kongolu oyuncu kısa sürede kendisini ispatladı ve ilk on birin değişmez ismi oldu. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...