Beşiktaş Liverpool mesisi sürüyor

Beşiktaş Liverpool mesisi sürüyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool ile İngiltere'de oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah kar yağışı altında yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası streching hareketleri yapıldı. Şut çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması sonrası taktik programının yer aldığı çift kale maç ile antrenman sona erdi. nbsp;Antrenmana izinli olan Alexander Milosevic, menisküs ameliyatı olan İsmail Köybaşı, tedavi olan Tolga Zengin ile sol kalçasında ağrısı olan Demba Ba katılmadı ve salonda çalıştı. nbsp;Siyah-beyazlılar, yarın sabah saat 10.00'da özel uçakla İngiltere'ye gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 20.00'de yapacak. Antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic basın toplantısı yapacak. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...