Beşiktaş Lille yönetimini ikna etti, Yusuf Yazıcı'yla 1+3 yıllık sözleşme imzalanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş Lille yönetimini ikna etti, Yusuf Yazıcı'yla 1+3 yıllık sözleşme imzalanıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in milli takımdan öğrencisi Yusuf Yazıcı'nın şartların oluşması halinde kadrosunda görmek istediğini yönetime iletmiş, Siyah-Beyazlı idareciler de Lille ile pazarlık masasına oturmuştu. Transferde Beşiktaş'ın dediği oldu ve 26 yaşındaki futbolcu için Fransız ekibiyle anlaşma sağlandı. Kartal, son pürüzleri de halledip yıldız ismi kadrosuna katacak.

Sezonu Trabzonspor’da kiralık geçiren milli yıldız Yusuf Yazıcı, Beşiktaş yolunda. 26 yaşındaki futbolcu için harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim, Trabzonspor'dan "Türkiye'de başka takımda oynama" iznini aldı.

Ardından Yusuf Yazıcı'nın bonservisini elinde bulunduran Fransız kulübü Lille ile masaya oturan Beşiktaş, bizzat başkan Ahmet Nur Çebi'nin yürüttüğü bonservis pazarlıklarında istediğini aldı. Yıldız ismin tüm maaşını Beşiktaş ödeyecek ve son sezonunda Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

KİRALIK ÜCRETİ 1 MİLYON EURO

Yeniden çıkış arayan Yusuf Yazıcı, Beşiktaş ile her konuda anlaşmıştı. Lille ile sözleşmesi 2024 yazında bitecek olan 26 yaşındaki futbolcu için Fransız ekibine 1 milyon euro kiralama ücreti ödeneceği gelen haberler arasında.

Yusuf Yazıcı'nın Lille ile olan sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş yönetimi futbolcuya 3 yıllık kontrat imzalatacak.

FRANSA'DA UMDUĞUNU BULAMADI

2019 yazında 18.5 milyon euro bonservisle Lille'e transfer olan ancak Fransa'da şampiyonluk görsede beklentilerin altında kalan Yusuf Yazıcı, geçen sezon Süper Lig'de 13 maça çıkıp 3 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlamış ve genelde yedek soyunmuştu.

Beşiktaş Lille yönetimini ikna etti, Yusuf Yazıcı'yla 1+3 yıllık sözleşme imzalanıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...