Beşiktaş ligde bu sezon İstanbul'da ilk kez kazandı

Beşiktaş ligde bu sezon İstanbul'da ilk kez kazandı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takım, Başakşehir galibiyetiyle haftalardır süren İstanbul fobisine son noktayı koydu

Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de ilk kez yüzü İstanbul'da güldü. Siyah-beyazlı takım, Olimpiyat Stadı'nda Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor beraberliğinin ardından geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu. Siyah-beyazlılar, Başakşehir galibiyetiyle İstanbul'da bu sezon ilk kez üç puanı bir arada gördü. Beşiktaş stadının bakımda olması nedeniyle Ankara'da oynadığı karşılaşmada da Sivasspor'u yenmeyi başarmıştı. Beşiktaş, İstanbul Başakşehir ile rakip sahada yaptığı 7 resmi maçı kazanamamıştı. Dün alınan galibiyetle Kartal bu şanssızlığına da son verdi. Böylece son 8 maçta Beşiktaş rakibi karşısında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet almış oldu. İki ekip dün Süper Lig'de 13. kez karşılaştı, İstanbul Başakşehir 3 ve Beşiktaş 3'er galibiyet aldı, 7 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 16 golüne, lacivert-turunculu ekip 16 golle cevap verdi.
Ba üçlü çektirdi
İstanbul Başakşehir karşısında Pedro Franco ve İsmail Köybaşı'nın kırmızı kart görmeleriyle maçı 9 kişi tamamlayan siyah-beyazlılar, galibiyet sonrası, taraftarlarının bulunduğu tribüne giderek, 3 puan sevincini birlikte yaşadı. Taraftarların isteği üzerine Senegalli futbolcu Demba Ba, maç sonrası taraftarlara "üçlü" çektirdi. Futbolcular daha sonra taraftarlarla tezahüratlar yaparak, 2 hafta sonra gelen galibiyeti kutladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...