Beşiktaş kupasını kaldırdı

Düzenleyen:
Beşiktaş kupasını kaldırdı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 16. şampiyonluğunu kazanan siyah beyazlılar Vodafone Park'ta tarihi başarısını coşkuyla kutladı. Futbolcular tek tek kürsüye davet edilirken en büyük ilgiyi Sergen Yalçın gördü

Sanatçılar coşturdu
Süper Lig'de müthiş bir sezonun sonunda 16. şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş, tarihinin belki de en değerli başarısını Vodafone Park'ta coşkuyla kutladı. Pandemi sebebiyle taraftarların yer almadığı organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalar kulübün kuruluş tarihine denk gelen 19.03'teki saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Ardından stada kurulan sahnede Beşiktaşlı sanatçılar Ömür Gedik, Aynur Aydın, Reynmen, Gökhan Tepe, Hayko Cepkin, Murat Boz ve Mustafa Sandal şarkılarıyla dinlenleri coşturdu. Ardından Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri sahneye davet edildi. 

Kupa Özdemir'den
Başkan duygulu bir konuşma yaparken, "Şeref Bey, Baba Hakkı, Süleyman Seba... Bütün büyüklerimiz... Ruhunuz şad olsun. Bizi 'bırakmam seni' kampanyasında bırakmayanlara teşekkür ediyorum" dedikten sonra duygulandı ve yüksek sesle, "Bütün inanmayanlara rağmen şampiyon biziz. Beşiktaşlı!.. Şampiyon sensin" sözlerini kullandı. Sonrasında futbolcular tek tek isimleriyle çağrıldı. Sıra Teknik Direktör Sergen Yalçın'a geldiğinde statta alkış tufanı koptu. Ardından Beşiktaş kupasını TFF Başkanı Nihat Özdemir'in elinden aldı. Kara Kartal bir sezonun emeğinde şimdi sevinç çılgınıydı...

Beşiktaş kupasını kaldırdı

Geceden notlar...
Şampiyonluk kupası özel organizasyonla stada ulaştırıldı.
Beşiktaş'ın 1956-1957 sezonundan itibaren ligde kazandığı 16 şampiyonlukları dev ekranda yansıtıldı.
Kupayı kaptanlar Atiba ve Necip Uysal birlikte aldı. 
Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı da şampiyonluk kupasıyla sahneye geldi. 
Beşiktaşlı taraftarlar, stat çevresinde toplanarak şampiyonluk kutlaması yaptı.

OĞUZHAN:
Beşiktaş sevgi, aşk...

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, "Beşiktaş sevgi, aşk, aile... Şampiyonluğa alışkın olmak diye bir şey yok, hepsi farklı. Bunu her gün yaşayamıyoruz, çok değişik ve çok farklı duygular. Camiamıza hediye ediyoruz" açıklaması yaptı.

RACHID GHEZZAL:
Bu anı çok bekledik

Attığı goller ve yaptığı asistlerle Beşiktaş'ta sezonun yıldızlarından olan Rachid Ghezzal, "Harika bir duygu, bu anı yaşamak için çok bekledik. Taraftarımızla beraber keyfini çıkarıyoruz. Kiralık geldim ve burada devam etmek isterim ama bana bağlı değil" dedi.

N'KOUDOU:
Unutulmaz yolculuk

Kartal'ın son haftalarda büyük çıkış yakalayan oyuncusu N'Koudou "Unutulmaz bir yolculuk. Duygularımı nasıl anlatabilirim ki. Çok duygusal anlar yaşadım. Bu kutlamayı, resimlerden, videolardan görüyordum. Bu güzel ana şahit oldum" ifadelerini kullandı.

DORUKHAN'DAN... 
Gidiyorum

Beşiktaşlı futbolcular dün sahneye seçtikleri şarkılarla çıktı. Uzun süredir ismi F.Bahçe'yle anılan orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ün Sezen Aksu'nun, 'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde...' şarkısıyla sahneye çıkması dikkat çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...