Beşiktaş Kulübü'nden taraftara çağrı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş Kulübü'nden taraftara çağrı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Cuma günü kendi evinde ağırlayacağı Medical Park Antalyaspor maçı öncesi taraftarlara çağrı yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp, taraftarların Bursaspor maçında sergilediği olumlu yaklaşımdan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Antalyaspor maçında Olimpiyat Stadı'nda küfür ve kötü söze hep birlikte karşı durmaları gerektiğine vurgu yaptı. nbsp;
Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı'nda yapılan değişiklik sonrası, küfürlü tezahüratın artık 1 saniye bile meydana gelmesi halinde, kulübümüzün cezalandırılmasına neden olacağı gerçeğini, bundan sonraki tüm maçlarımızda da unutmamalıyız. Kulübümüzün şu ana kadar (talimat değişikliği sonrası), Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçlarında yapılan küfürlü tezahüratlar nedeniyle; 40.000 TL, 80.000 TL ve 150.000 TL olmak üzere toplam 270.000 TL para cezasına çarptırılmıştır. Talimat gereği Cuma günü oynanacak olan Medical Park Antalyaspor maçında yeniden küfürlü tezahüratta bulunulması halinde, bunun 4. ihlal olması sebebiyle, bir sonraki müsabakamız olan Eskişehirspor karşılaşmasını seyircisiz oynama durumu ortaya çıkacaktır. Şampiyonluk yolunda, sahada alın terlerini son damlasına kadar akıtarak zafere ulaşmayı hedefleyen futbol takımımızı, kötü söze ve küfüre yer vermeden, centilmence, coşkuyla destekleyeceğinize olan inancımız tamdır" denildi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...