Beşiktaş Konya galibiyetiyle hırs yaptı, bekle bizi Fener

Beşiktaş Konya galibiyetiyle hırs yaptı, bekle bizi Fener

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic ve futbolcular Kadıköy'e kazanmak için gideceklerini söyledi.

Ligde kâbus dolu günlerden sonra ardı ardına gelen iki galibiyet Beşiktaş'ta özgüvene tavan yaptırdı. Dünkü Konya maçı sonrası gerek Teknik Direktör Slaven Bilic, gerekse futbolcular hafta sonu oynanacak F.Bahçe derbisi için cesur açıklamalar yaptı. "Çok önemli bir maç kazandık. 6 maçtır iyi performans yakaladık, kaybetmiyoruz. Konya önündeki ilk yarı sezon boyunca oynadığımız en iyi ilk yarıydı" vurgusu yapan Bilic, "3 tane harika gol attık. İkinci yarı için mutlu değilim. Golü yedik, telaş etmedik ama derli toplu olmadık. Ama her şeye rağmen kazanmayı bildik. F.Bahçe çok iyi durumda, yüksek morale, yüksek enerjiye sahipler. 4 deplasman maçını son bölümde attıkları gollerle kazandılar. Bu durum takım ruhlarına muazzam katkı sağladı ama biz Kadıköy'e kazanmak için gideceğiz" sözlerini kullandı. Dün gecenin etkili oyuncusu Oğuzhan Özyakup, "Maça iyi başladık. Çok iyi goller attık. İkinci yarıda rakibe pozisyon verdik ama gol de atabilirdik. Kazandığı-mız için mutluyuz. Haftaya F.Bahçe'yle önemli bir derbi maçımız var. O maçı da üç puan için oynayacağız" derken Serdar Kurtuluş, "Daha farklı da kazanabilirdik. İkinci yarıda yediğimiz gol planlarımızı bozdu. F.Bahçe maçı çok önemli ve tek hedefimiz galibiyet" şeklinde konuştu.
Işıklar kesildi
Maçın son bölümlerinde stadın ışıkları azalınca hakem Özgür Yankaya oyunu durdurdu. Yağmur da başlayınca her iki takım futbolcuları kenarıya gelerek yağmurluklarını giydi. 5 dakika sonra ışıklar tam kapasite yanmaya başlayınca Yankaya kalan dakikaları oynattı. Işıklar söndüğünde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın stadı terk ettiği görüldü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...