Beşiktaş Kongresi'nde 'Gezi' gerginliği

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Kongresi'nde 'Gezi' gerginliği

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi devam ederken kafasına baret takıp oy kullanmaya gelen bir kongre üyesi, Taksim Gezi Parkı'na yapılan müdahaleyi protesto etti. Bu sırada bazı üyeler de alkışlarla protestoya destek çıktı.

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy nbsp;verme işlemi devam ederken, kongre üyesi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da nbsp;oyunu kullandı. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurula gelen Müezzinoğlu, oyunu 17 numaralı sandıkta verdi. nbsp;Bakan Müezzinoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimin siyah-beyazlı camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah nbsp;son derece sağlıklı bir genel kurul yapılıyor. Sonuçların da Beşiktaş ve nbsp;Beşiktaş'ın geleceğine hayırlı olmasını istiyorum. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan birlik ve beraberliği sağlayacak iddialı bir yönetime ihtiyacımız var. Hayırlı olsun. Seçilecek arkadaşa ve yönetime de şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman da kongre de oy kullandı. Hasta olmasına rağmen BJK Akatlar ve Kültür Kompleksi'ne gelen nbsp;Abdulkadir Orman, oyunu attıktan sonra salondan ayrıldı.
- Gezi Parkı protestosu
nbsp;Kafasına baret takıp oy kullanmaya gelen bir kongre üyesi, Taksim Gezi nbsp;Parkı'na yapılan müdahaleyi protesto etti. Bu sırada bazı üyeler de alkışlarla protestoya destek çıktı. Öte yandan saat 12.00 itibariyle kongreye katılımın 3772 olduğu
nbsp;açıklandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...