Beşiktaş K.Erciyes ilk 11leri belli oldu

Beşiktaş K.Erciyes ilk 11leri belli oldu

SPOR Haberleri

Bu sezon yer aldığı bütün kulvarlarda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, bu amacı doğrultusunda bugünkü K.Erciyesspor'u evinde konuk ediyor

Avrupa Ligi'nde Club Brugge deplasmanından 2-1'lik skorla dönen Kara Kartal, taraftarı önünde Başkent'te Kayseri ekibini devirip hem şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hem de perşembe günü oynanacak rövanş öncesinde moral depolamayı planlıyor. Bu doğrultuda rakibini kayıpsız geçmeye kilitlenen Hırvat teknik adam Slaven Bilic, yoğun maç takviminden dolayı yorgunluk yaşayan takımda rotasyona gitmek istiyor ancak elindeki kadro buna izin vermiyor.
Atiba Hutchinson ve Jose Sosa'nın sakatlığının sürmesi, takımın genç yıldızı Cenk Tosun'un sakatlıktan yeni çıkması ve Mustafa Pektemek'in formsuz olması sebebiyle elinde fazla alternatifi kalmayan Hırvat hoca, bugün elindeki en iyi 11'i sahaya sürmek zorunda kalacak.
KESKİN VİRAJDA İLK ADIM
Bu hafta ilk olarak ligde bugün Erciyes'le karşılaşacak olan Beşiktaş, perşembe günü Club Brugge'le, pazar günü de Fenerbahçe'yle maça çıkacak. Siyah-Beyazlılar'da bu 3 maçta alınacak 3 zafer, çifte şampiyonluk yolunda takıma büyük moral olacak. Bu konuda oyuncularını uyaran Slaven Bilic'in, ek olarak haftaya oynanacak derbi öncesinde ceza sınırında bulunan; Veli Kavlak, Gökhan Töre, Frei, Tolga, Serdar ve Demba Ba'dan her ne pahasına olursa olsun sarı kart görmemelerini istediği öğrenildi.
KARTAL'DA ESKİK ÇOK
Siyah-Beyazlılar'da Süper Lig'deki bugün oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde 5 eksik bulunuyor. Takımda sakatlıkları süren; Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Atiba Hutchinson ve Jose Sosa, bugün şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ın oynayacağı kritik mücadelede forma giyemeyecek.
KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA 2 İSİM OYNAYAMAYACAK
Spor Toto Süper Lig'de sezonun 24. hafta maçında bugün Osmanlı Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak Kayseri Erciyesspor'da, 2 futbolcu, Siyah-Beyazlılar karşısında görev yapamayacak. Mavi-Siyahlılar'da; Barış Memiş, sakatlığı sebebiyle, John Boye ise cezalı olmasından dolayı bugünkü zorlu maçta takımlarını yalnız bırakacak.
BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Opare, Gökhan, Veli, Necip, Tolgay,Olcay,Ba

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...