Beşiktaş, Kayseri deplasmanında geriden gelip kazandı

Beşiktaş, Kayseri deplasmanında geriden gelip kazandı

SPOR Haberleri

İki maçtır kazanamayan siyah beyazlılar, ikinci yarıda N'Koudou ile fark yaptı. Kara Kartal, Avrupa kupası umutlarını da son üç maça taşıdı.

MURAD TAMER

Beşiktaş için Kayseri deplasmanında kaybetmek, Avrupa ümitlerinin de tamamen yok olmasına yol açacaktı. Vida'nın sakatlığı sebebiyle 'Mecburen' oynatılan Serdar Saatçı eksik bir yönünün olmadığını gösterirken beraberlik golüne de imza attı. Valerien Ismael'in sistemi henüz oturmamış olmasından dolayı Beşiktaş'ın kopuk kopuk oynadığı görüldü.

ŞİPŞAK BİTİRDİ

Emirhan gelecek sezon için umut verici bir oyun ortaya koydu. Batshauyi ve Larin kaçırmaya devam etti. Atiba ikinci goldeki 50 metrelik asistiyle "En az 1 sene daha oynarım" dedi. Geriye düşen Kartal'ı oyuna sonradan giren N'Koudou şipşak kurtardı. Önce girer girmez golünü attı, ardından kazandırdığı penaltıyı da gole çevirdi.

MONTERO-ROSIER CEZALI

Beşiktaş zorlu Kayserispor deplasmanında üç puanı üç golle elde etti ama iki oyuncusunu kaybetti. Oyundan atılan Montero ile dördüncü sarı kartını gören Rosier cezalı duruma düştü. İki oyuncu haftaya Vodafone Park'ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...