Beşiktaş, Kasımpaşa'ya bileniyor

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş, Kasımpaşa'ya bileniyor

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic'in yardımcıları yönetimindeki basına kapalı idman 1.5 saat sürdü. Antrenman takım halinde salonda yapılan denge ve kuvvet çalışmaları ile başladı. 30 dakika süren salon çalışması sonrası antrenman sahada devam etti. Sahada önce istasyon daha sonra kuvvet koşuları yapıldı. Antrenman tempolu yapılan kondisyon koşuları ile sona erdi.
Antrenmana milli takımlarda olan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Pedro Franco ve Tomas Sivok katılmadı. Tedavi olan Tolga Zengin salonda, Necip Uysal ve Jose Sosa takımla birlikte çalıştı. Beşiktaş, hazırlıklarına akşam saat 16.00'da yapacağı basına kapalı antrenmanla devam edecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...