Beşiktaş kafilesi 7 eksikle Karabük'e gitti!

Beşiktaş kafilesi 7 eksikle Karabük'e gitti!

SPOR Haberleri

Sakatlıkları bulunan Sivok, Escude, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Holosko, Fernandes ve Ömer Şişmanoğlu kadroda yer almadı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş, 7 eksikle Karabük'e gitti.
Futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'nın başkanlığında kara yoluyla Karabük'e hareket eden kafileye, sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren Sivok, Escude, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Holosko, Fernandes ve Ömer Şişmanoğlu dahil edilmedi. Aralarında, Beşiktaş 17 Yaş Altı Futbol Takımı kalecisi Enes Fidaye'nin de bulunduğu Karabükspor maçı kadrosunda, teknik direktör Slaven Bilic şu futbolculara yer verdi: Tolga Zengin, Cenk Gönen, Enes Fidaye, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Motta, Franco, Dany, Serdar Kurtuluş, Kerim Frei, Necip Uysal, Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Jones, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek ve Almeida.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...