Beşiktaş kadrosunu güçlendiriyor: İlk stoper Djiku

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş kadrosunu güçlendiriyor: İlk stoper Djiku

Spor Haberleri

Siyah beyazlılar bonservisi elinde olan oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı. İmzaların bir kaç gün içinde atılması bekleniyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta bir süredir stoper bölgesine ağırlık verilmişti. Leicester City forması giyen Daniel Amartey’e teklif yapan siyah beyazlılar, Şenol Güneş’in iki stoper istemesi sebebiyle arayışa devam ediyordu. Fransa Ligue 1’de son dört sezonda Strasbourg forması giyen 28 yaşındaki Alexander Djiku, sözleşmesi sona erdiği için bonservisini elinde bulunduruyor.

İMZA PARASI MESELESİ

Hem hızlı hem de fiziğinin güçlü olması sebebiyle scout ekibinin ısrarla önerdiği oyuncuya Şenol Güneş de onay vermişti. Girişimlerini hızlandıran siyah beyazlı yetkililer, Ganalı oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı. Şu an Djiku’nun menajeriyle imza parası için görüşmelerin devam ettiği ve anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi. Djiku’nun önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek imza atması bekleniyor. 

RAHMİ KOÇ DEVREDE

Beşiktaş yönetimi, Vodafone sponsorluğunun bitmesi, Gazprom ile yapılan görüşmelerin tıkanması üzerine yeni arayışlara başladı. Beşiktaşlı iş adamı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un babası olan Rahmi Koç’la görüşmeler başladı. Eğer anlaşma sağlanırsa stadın ismi Beşiktaş Beko Stadyumu olacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...