Beşiktaş kadro sıkıntısını çözdü: Dertleri dağıtacak

- Güncelleme:
Beşiktaş kadro sıkıntısını çözdü: Dertleri dağıtacak

Spor Haberleri

Yeni transferleri yarın Antalyaspor’la oynanacak erteleme maçında kullanamayacak olan Beşiktaş’ın tecrübeli çalıştırıcısı ilk on birini netleştirdi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta yarın oynanacak Antalyaspor maçına final gözüyle bakılıyor. Olası puan kaybı azalan umutların tükenmesi hâline gelebilir. Bu maçta teknik direktör Şenol Güneş birçok futbolcusundan yararlanamayacak. Yeni transferler Aboubakar, Hadziahmetovic, Colley, Maxim ve Onur ile cezalı Masuaku forma giyemeyecek. Şenol Hoca kalede Mert’i, savunmada Rosier, Saiss, Talha ve Umut’u oynatmayı planlıyor.

HÜCUMCU PLAN

Orta sahanın merkezinde Gedson ve Salih, hücumun sağında sakatlığını atlatan Ghezzal, solunda ise N’Koudou’nun şans bulması bekleniyor. Güneş, bu maçta ön libero yerine iki merkez orta saha kullanacak. Forvet arkasında ise Dele Alli veya Redmond’a görev vermeyi planlıyor. Redmond’un forma şansının daha yüksek olduğu öğrenildi. Santrforda ise son maçların parlayan yıldızı Cenk Tosun oynayacak.         

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...