Beşiktaş istatistikleri altüst etti

Beşiktaş istatistikleri altüst etti

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'.n 4. haftasında Bursaspor'u yenen Beşiktaş, geçen sezon Samet Aybaba önderliğindeki takımın elde ettiği istatistikleri altüst etti.

Spor Toto Süper Lig'.n 4. haftasında Bursaspor'u yenen Beşiktaş, geçen sezon Samet Aybaba önderliğindeki takımın elde ettiği istatistikleri altüst etti. Geçen sezon Süper Lig'de oynadığı 34 maçta 49 gol yiyen (maç başına 1,44) Beşiktaş tarihinin en çok gol yediği sezonunu yaşamıştı. Beşiktaş bu sezon ise ilk 4 haftada sadece 2 gol ( maç başına 0,50) yedi. Kayseri Erciyesspor karşısında 1 tanesi penaltıdan 2 gol yiyen Beşiktaş diğer 3 maçta da rakiplerine gol atma izni vermedi. Kara Kartal, böylece ilk 4 hafta sonunda en az gol yiyen takım oldu.
SON 14 SEZONUN EN İYİ BEŞİKTAŞ'I!
Beşiktaş Süper Lig'de bu sezon ilk 4 haftada rakiplerine 11 gol attı. Beşiktaş böylece son 14 sezonda ilk 4 haftada en çok gol attığı sezonuna ulaştı. Siyah-beyazlılar en son 1999-2000 sezonunda ilk 4 haftada 11 gol kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...