Beşiktaş İstanbul'a yabancı

Beşiktaş İstanbul'a yabancı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, İstanbul'da oynadıkları Süper Lig maçlarında toplam 15 puan yitirdi

Stadının yapım aşamasında olması nedeniyle ev sahibi olduğu maçları farklı statlarda oynayan siyah-beyazlılar, bu sezon ligde İstanbul'da toplam 10 maça çıktı. Bu maçların 8'ine ev sahibi, 2'sine ise misafir takım olarak çıkan "Kara Kartallar", İstanbul'da toplam 15 puan yitirdi.
Beşiktaş, İstanbul'da oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 3'er de mağlubiyet ve beraberlik aldı. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 12 gol atıp, kalesinde 11 gol gördü.
- İstanbul dışında 40, İstanbul'da 15 puan topladı
Ligde 55 puanla üçüncü sırada yer alan siyah-beyazlılar, bu puanların 40'ını İstanbul dışında alırken, İstanbul'da ise hanesine sadece 15 puan yazdırabildi.
İstanbul dışında 16 lig maçına çıkan Beşiktaş, 13 kez galip gelip, 1 beraberlik aldı, 2 kez de sahadan yenik ayrıldı. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 30 gol atıp, 13 gol yedi.
"Kara Kartallar", ev sahibi olarak İstanbul dışında oynadığı 5 maçta ise 4 kez galip geldi, 1 kez berabere kaldı ve yenilgi yüzü görmedi.
- 5 Olimpiyat, 4 Başakşehir
Beşiktaş, İstanbul'daki maçlarının 5'ini Atatürk Olimpiyat, 4'ünü Başakşehir Fatih Terim, birini ise Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 5 maçın 2'sini yitiren, 2'sinde berabere kalan siyah-beyazlılar, sadece 1 kez kazanabildi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki 4 maçta 3 kez kazanıp, 1 kez berabere kalan "Kara Kartallar", Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe karşısında sahadan yenik ayrıldı.
- İstanbul'daki 10 maç
Beşiktaş'ın İstanbul'da oynadığı 10 maç ve sonuçları şöyle:
MaçSonuçStat
Beşiktaş-Çaykur Rizespor1 - 1Olimpiyat
Beşiktaş-Eskişehirspor1 - 1Olimpiyat
Beşiktaş-Fenerbahçe0 - 2Olimpiyat
İstanbul Başakşehir-Beşiktaş2 - 1Başakşehir
Beşiktaş-Kasımpaşa2 - 0Başakşehir
Beşiktaş-Akhisar Belediyespor3 - 1Başakşehir
Beşiktaş-Galatasaray0 - 2Olimpiyat
Beşiktaş-Bursaspor3 - 2Olimpiyat
Fenerbahçe-Beşiktaş1 - 0Şükrü Saracoğlu
Beşiktaş-İstanbul Başakşehir0 - 0Başakşehir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...