Beşiktaş, Hatay deplasmanına hazır

Düzenleyen:
Beşiktaş, Hatay deplasmanına hazır

SPOR Haberleri

Geçen sezon 7-0 mağlup ettikleri rakiplerinin bu defa sahaya çok hırslı çıkacağını söyleyen Sergen Yalçın, “Sert futbolla yıldırmaya çalışacaklar. Etkiye tepki vereceğiz” dedi

MURAD TAMER

Ligde Galatasaray’ı yenerek havasını bulan Beşiktaş, yakaladığı rüzgârı kaybetmek istemiyor. Siyah beyazlılar bugün sezonun flaş ekiplerinden Hatayspor karşısında kritik bir sınava çıkacak. Bu zorlu mücadele öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın oyuncularını psikolojik olarak da maça hazırlıyor. Geçen sezon 7-0 mağlup ettikleri rakiplerinin bu mücadeleye çok hırslı çıkacağını öngören tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerine yaptığı uyarılarla karşılaşmada nasıl aksiyon almaları gerektiğini bir bir anlattı.

ATİBA HAZIR AMA...

Özellikle rakibin tatlı sert bir futbol ortaya koyacağına dikkat çeken Sergen Yalçın, “Sert futbola kartlık tepkilerle değil aynı sertlikle mücadele ederek cevap vermemiz gerekiyor. Takımı eksik bırakacak tepkilerden uzak durun” diyerek futbolcularını uyardı. Öte yandan Atiba Hutchinson’un durumunu sağlık ekibine soran tecrübeli teknik adam, “90 dakika oynar” cevabını alsa da Kanadalı oyuncunun sakatlığını yeni atlatmış olmasından dolayı ilk 11’de Necip Uysal’ı oynatmayı düşündüğü öğrenildi. 

KARTAL SIKINTILI
Beş eksikle gitti

Siyah beyazlılar Hatay deplasmanına beş eksikle gitti. Sakatlıkları bulunan Josef de Souza, Kevin N’Koudou, Miralem Pjanic ve Serdar Saatçı’nın yanı sıra Galatasaray maçını da tribünde izleyen Fabrice N’Sakala form durumu sebebiyle kadroda yer almadı. 

Beşiktaş, Hatay deplasmanına hazır

HATAYSPOR BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

HATAYSPOR: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Riberio, Traore, Emre Çolak, Lobzhanidze, Kaabi, Diouf
TEKNİK DİREKTÖR: Ömer Erdoğan

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Ghezzal, Necip, Oğuzhani Teixeira, Larin, Batshuayi
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

BATSHUAYI’YE TERAPİ

Son maçlarda pozisyonlara girmesine rağmen fileleri havalandıramayan Batshuayi için Sergen Yalçın devrede. Tecrübeli çalıştırıcı yıldız oyuncuyla yaptığı görüşmede, “Senden çok memnunum. Gol kaçırman önemli değil. Bir defa attıktan sonra gerisini getireceksin” diyerek yıldız oyuncusunu motive etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...