Beşiktaş Gaziantep maçı muhtemel 11'ler belli oldu: Kartal'da tam 12 eksik

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Beşiktaş Gaziantep maçı muhtemel 11'ler belli oldu: Kartal'da tam 12 eksik

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Beşiktaş ve Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın muhtemel 11'leri belli oldu.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 20.00'da başlayacak.

SİYAH BEYAZLILAR MORAL DEPOLAMAK İSTİYOR

Lig'de oynadığı son maçta Galatasaray'a 2-1 mağlup olan ve UEFA Konferans Ligi'nde Bodo Glimpt önünde 3-1 yenilgi alan Beşiktaş, Gaziantep FK engelini geçerek moral depolamak istiyor.

GAZİANTEP FK ALT SIRALARDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

Ligin ilk 9 haftasında 6 mağlubiyet 3 galibiyet alan Gaziantep FK, bu maçlarda 7 gol attı, kalesinde ise 15 gole engel olamadı. Ligde aldığı 9 puanla 16. sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp alt sıralardan uzaklaşmanın planını yapıyor. 

9'UNCU RANDEVU

Beşiktaş, Gaziantep FK ile Süper Lig'de 9. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, 2019-2020 sezonundan bu yana oynanan 8 mücadelede 1'i hükmen olmak üzere 4 galibiyet aldı. Söz konusu maçların 2'sini Gaziantep FK kazanırken, 2'si ise beraberlikle sonuçlandı.

KARTAL REVİRE DÖNDÜ

Kara Kartal'da bu zorlu maç öncesi tam 11 eksik bulunuyor. Beşiktaş'ta Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar'ın dışında sakatlıkları bulunan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan forma giyemeyecek. Eric Bailly'nin durumu maç saatinde belli olacak.

Kaleci Mert Günok ise kırmızı kart cezalısı.

ANTEP'TE TEK EKSİK

Gaziantep FK'de tedavisi süren Albian Ajeti dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Onur, Necip, Bailly (Onana), Bahtiyar, Hadziahmetovic, Gedson, Chamberlain, Ghezzal, Rashica, Cenk.

Gaziantep FK: Nita, Mustafa, Arda, N'Koulou, Djilobodji, Morais, Markovic, Furkan, Jevtovic, Maxim, Draguş

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

30 Ekim Pazartesi günü Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Beşiktaş - Gaziantep FK maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...