Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti

Düzenleyen:
Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan'ı transfer ettiğini açıkladı.

Spor Toto 1. Lig'de son 2 sezon İstanbulspor forması giyen 21 yaşındaki Emrecan Uzunhan'ın, yeni adresi Beşiktaş oldu. Beşiktaş, genç stoperle 5 yıllık sözleşme imzalarken İstanbulspor'a 2 milyon Euro bonservis ücreti ödendi.

Siyah beyazlılardan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Emrecan Uzunhan'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. İstanbulspor Kulübü'ne 2.000.000 Avro + KDV Transfer bedeli ödenecektir. Oyuncu ile 2022-2023 sezonundan başlamak üzere beş sezon için anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Transferi sosyal medya hesabından duyuran İstanbulspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise "6 sezon altyapımızda, 2 sezon A takımımızda forma giyen ve şampiyonluğumuzda büyük emeği olan Emrecan Uzunhan Beşiktaş'a transfer olmuştur. Emrecan’a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Yolun açık olsun Emrecan Uzunhan" ifadelerine yer verildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...