Beşiktaş Ege'de 3 puan peşinde

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Ege'de 3 puan peşinde

SPOR Haberleri  / AA

Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek, son haftalardaki puan kayıplarını durdurmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek, son haftalardaki puan kayıplarını durdurmayı hedefliyor. nbsp;Lige çok iyi bir başlangıç yapan ve ilk 4 maçını kazanan siyah-beyazlı ekip, son 4 haftada ise aynı başarıyı gösteremedi. Bu periyotta, olaylı derbide Galatasaray'a 3-0 (Hükmen) , Medical Park Antalyaspor'a 2-0 mağlup olan "Kara Kartallar", sadece Eskişehirspor'u 1-0 yenebildi. Beşiktaş, 8. haftada ise sahasında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Son 4 haftada 8 puan kaybeden siyah-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor'u yenerek puan kayıplarına son vermeye çalışacak. nbsp;Süper Lig'in ilk 4 haftasında 11 gol atan Beşiktaş, puan kayıpları yaşadığı haftalarda ise hücumda etkili olamadı. Bu süreçte sadece Eskişehirspor'a 1 gol atabildi. nbsp;Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçta teknik direktör Slaven Bilic, takımının başında yer alacak.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...