Beşiktaş efsaneleri seçim için buluştu: 'Kimsenin adamı değiliz, Beşiktaş'ın neferiyiz'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş efsaneleri seçim için buluştu: 'Kimsenin adamı değiliz, Beşiktaş'ın neferiyiz'

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş'ta yeni başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Seçim öncesi Beşiktaş tarihine damga vuran efsane futbolcular bir araya geldi. Davette konuşan Rasim Kara, "Biz kimsenin Adamı değiliz. Beşiktaş’ın neferiyiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 26 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Belirtilen tarihte kongrede çoğunluk sağlanamazsa 3 Aralık tarihinde çoğunluğa bakılmaksızın seçim yapılacak. Beşiktaş'ta başkanlık seçimi için Hasan Arat ve Serdal Adalı yarışacak. Seçime günler kala Beşiktaş efsaneleri bir araya geldi.

KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ, BEŞİKTAŞ'IN NEFERİYİZ

Beşiktaş tarihine damga vuran efsane futbolcular Rasim Kara, Kadir Akbulut, Süleyman Oktay, Şenol Fidan siyah beyazlı kulübün eski yöneticisi Sinan Vardar’ın davetinde bir araya geldiler. Raşit Sözü, Turan Arık, Akif Ağırbaşlı, Şenol Erkuloğlu, Burhan Akdağ, Kadir Kılıç, Eyüp Ali Cantürk’ün katıldığı davette konuşan Rasim Kara "Beşiktaş’ı bugünlere getiren değerlerdir. Onursal Başkanımız Süleyman Seba futboldan geldiği için başarılar kazanıldı, taraftarlar çoğaldı. Fakat Seba’dan sonra Beşiktaş değerlerini yok saydılar. Takımlar şu anda borç batağında. Bunu girdaptan ancak futbolun içinden gelenler kurtaracak. İnşallah bundan sonra değerlere sahip çıkarlar. Biz kimsenin Adamı değiliz. Beşiktaş’ın neferiyiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...