Beşiktaş dünkü maçta Passolig rekoru kırdı

Beşiktaş dünkü maçta Passolig rekoru kırdı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın İstanbul dışındaki maçlarda topladığı puan 18'e yükseldi. Siyah-beyazlı takım dünkü maçta Passolig rekoru kırdı

Beşiktaş bu sezon Anadolu'da oynadığı maçlarda büyük başarı elde etti. Stat problemi yaşayan siyah-beyazlılar dünkü Trabzonspor maçında olduğu gibi bazı iç saha karşılaşmalarını da İstanbul dışında oynamak zorunda kaldı. Anadolu'da toplam 7 maç yapan Kara Kartal bunlardan altısını kazanarak 18 puan topladı. Süper Lig liderliğini dün akşam da bırakmayan Beşiktaş'ın geçen sezona göre yaşadığı çıkışta İstanbul dışındaki bu başarısının da büyük payı oldu. Siyah-beyazlılar İstanbul dışında Mersin (1-0), Bursa (1-0), Balıkesir (1-0), Sivas (3-2), Karabük (2-1) ve Trabzon (3-0) galibiyetleri alırken SAİ Kayseri Erciyesspor'a 3-2 mağlup oldu. Beşiktaş, İstanbul'daki 5 maçta ise Ç.Rize ile Eskişehir önünde 1-1'lik skorlar alırken; F.Bahçe'ye 2-0 kaybetti, Başakşehir'i 2-1, Kasımpaşa'yı ise 2-0 yenerek 8 puan toplayabildi. Bir başka deyişle Kartal Anadolu'daki maçlarda 3 puan kaybederken, İstanbul'da 7 puandan oldu.

Seyirci Konya'ya koştu: 33,298 nbsp;

Öte yandan Beşiktaş'ın Konya'da oynadığı dünkü Trabzonspor maçında sezonun Passolig rekoru kırıldı. Karşılaşmayı 33 bin 298 taraftar izledi. Passolig çıktığından bu yana ilk kez bir maçta bu rakama ulaşıldı. Karşılaşma için statta 32 farklı kulüpten taraftarın bilet aldığı öğrenildi. Trabzonspor taraftarlarının da farklı kulüp logolu Passolig kartlarıyla bilet alarak maçı izlediği iddia edildi. Bilindiği gibi 4 büyük takım taraftarları deplasman maçlarına seyirci olarak giremiyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...