Beşiktaş, Dortmund modeliyle stadyumu büyütecek! Yeni kapasite belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş, Dortmund modeliyle stadyumu büyütecek! Yeni kapasite belli oldu

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş başkan adayları Hasan Arat ve Serdal Adalı, göreve gelmeleri durumunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda değişiklikler yapılacağını açıkladı. Borussia Dortmund'un kale arkası modelini geri getirmek isteyen iki aday da kapasitenin artacağını açıkladı.

Beşiktaş'ta gündem 3 Aralık'ta yapılacak başkanlık seçimine çevrildi.

Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın yarışacağı seçimde stadyum ile ilgili projeler taraftarları heyecanlandırdı.

İki aday da göreve gelmeleri durumunda kapasiteye artıracaklarınının sözünü verdi.

Yeni kapasitenin 52 bin olması bekleniyor.

Beşiktaş, Dortmund modeliyle stadyumu büyütecek! Yeni kapasite belli oldu

SERDAL ADALI'DAN DORTMUND MODELİ

Stadyumun kapasitesini yükselteceklerini açıklayan Serdal Adalı, ''52.000 kişilik olacak stadımız, çalışmalarımız var. Stadın burasını böyle, karşıyı kutu yapacağım dedi sayın Arat 'hayali' ya bunlar. Biz 52.000'i Dortmund gibi sarı duvar şeklinde yükselteceğiz. Yanlış bilgi var sanırım, sayılan yerlerin çoğu Gençlik Spor Bakanlığının. Ben özellikle baktım orası falan bizim değil örneğin Akatlar falan. Hasan bey yanlış biliyor. Tapulu yeri Beşiktaş kaybetmedi. Süleyman başkan büyük işler yaptı tapular kazandırdı. Biz Ümraniye'nin tapusunu alacağız.'' dedi.

Beşiktaş, Dortmund modeliyle stadyumu büyütecek! Yeni kapasite belli oldu

HASAN ARAT: KALE ARKASININ KAPASİTESİ ARTIYOR

Stadyum'daki kustik problemini çözeceklerini dile getiren Hasan Arat, kale arkası tribününün kapasitesini yüzde 80 oranında arttıracaklarını belirterek şöyle konuştu:

“Stadyumumuzda çatı değişikliği olacak. En önemli sorun akustik sorunu. Bizi bütün dünya duyuyor. Akustik ile ilgili çözüm bulacağız. Etraftaki panellerin boşluklarını tamamlayacağız. Taraftarımızın statta oturma düzeni ile ilgili taleplerini hayata geçireceğiz. Kale arkası tribününün kapasitesini UEFA normlarında yüzde 80 arttıracağız. Beşiktaş taraftarının tezahüratı olmadan maç kazanılamaz. Mekanın sahibi her zaman orada olacak.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1725411454340223225

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...