Kartal bir umut | Beşiktaş deplasmanda Ümraniye'yi mağlup etti

- Güncelleme:
Kartal bir umut | Beşiktaş deplasmanda Ümraniye'yi mağlup etti

Spor Haberleri

Şenol Güneş’in takımı son haftaların flaş ismi Red-mond’ın fırsat-çılığıyla öne geçti. Aboubakar resital sunarak attığı golle sonucu ilan etti.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş şaşırtıcı bir oyun anlayışına sahip olmasına rağmen ilk yarıyı önde kapatmayı bildi. Siyah beyazlıların Amir, Gedson ve Salih Uçan’dan oluşan orta üçlüsüne bakınca ikinci bölgeyi domine etmesi beklenmişti. Ancak Beşiktaş’ın orta alanda ve hücum bölgesinde pas isabet ortalaması yüzde 63’te kaldı. 

HÜCUMCULAR YALNIZ

Amir, Gedson ve Salih ilk yarıda rakip ceza sahası içinde bir kez bile topla buluşamadı. Rosier ve Masuaku da hücuma destek vermeyince Aboubakar, Cenk ve Redmond’un bireysel yeteneklerine bel bağlandı. Siyah beyazlılar golü de bu şekilde buldu. Ümraniyespor’un, Umut Nayir’e uzun toplar gönderip sekenleri toplamaya dayalı anlayışı tehlike oluşturmadı. 

MORAL TAVAN YAPTI

Geldiğinden bu yana seyrine doyum olmayan goller atan Aboubakar bu geleneğini dün de sürdürdü. Beşiktaş farkı ikiye çıkarınca rahatladı. Ghezzal oyuna girince daha çok pozisyona girmeye başlayan siyah beyazlılar farkı artırmayı başaramadı. Beşiktaş bu galibiyetle matematiksel olarak şansını sürdürürken, Galatasaray derbisi öncesi moral depolamış oldu. 

İYİ TAKIM, İYİ HOCA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ardından, “Ramazan Bayramı’nı kutlarken, 23 Nisan’ı da kutlayacağız. İki bayrama üçüncü bayramı kattık” vurgusu yaptı ve G.Saray derbisi için, “Sahamızda iyi hocaları olan iyi bir takıma karşı oynayacağız. Önümüzde kalan maçlar var. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Beşiktaş bu yıl kabuk değiştiriyor. Mevcut oyuncuların takıma ait olduğunu hissetmek ve bu kadroyla devam etmek için uğraşıyoruz. Eldekilerin uyumlu olması bizim de kulübün de oyuncuların da işine gelir” ifadelerini kullandı.

DERBİYİ KAZANACAĞIZ

Maçın ardından mutlu olan Beşiktaşlı futbolcular, G.Saray derbisi için de görüş belirtti. Salih Uçan, “İyi oynadık bugün. Zemin ilk başta biraz zorladı. Trabzon maçını da kazansaydık güzel olacaktı” vurgusu yaparken, “İçeride Galatasaray’a karşı büyük bir maçımız var. Sezonun son büyük maçı olacak bizim için, inşallah üç puanı alıp taraftarımızı mutlu ederiz” dedi. Roman Saiss ise, “Kusursuz değildik ama üç puan kazandık. G.Saray’ı yenmeyi çok istiyoruz. Böyle maçları kazanmak önemlidir” sözlerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...