Beşiktaş Dele Alli'yle daha da güzel! Sivasspor'u 3-1'le geçen Kartal, liderliği ele geçirdi

Düzenleyen:
Beşiktaş Dele Alli'yle daha da güzel! Sivasspor'u 3-1'le geçen Kartal, liderliği ele geçirdi

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 4. haftası Beşiktaş'ın 3-1'lik Sivasspor galibiyetiyle tamamlandı. Valerien Ismael'in takımı Alanya ve Karagümrük'ten sonra Sivas'a da ilk yarıda 3 gol attı. Beşiktaş'ta İngiliz yıldız Dele Alli ilk 11'de başladı ve 78. dakikada yerini Sivasspor'dan transfer edilen Kerem Atakan'a bıraktı. Jackson Muleka'nın 2 gol attığı maçta Wout Weghorst da gollerine ve asistlerine devam etti. Beşiktaş 3 maçta 10 puanla 4. haftayı lider tamamladı.

BEŞİKTAŞ - SİVASSPOR (3-1) ÖZET İZLE

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Haftanın kapanış maçı, Vodafone Park'ta saat 21.45'te başladı. Mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetti. Geride kalan 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Beşiktaş, 10 puanla zirvede yer alırken, ligde henüz galibiyet sevinci yaşayamayan ve 2 beraberlik, 2 mağlubiyeti bulunan Sivasspor ise 2 puanla 16. basamakta bulunuyor.

DELE ALLİ İLK 11'DE

Beşiktaş'ın yeni transferleri Dele Alli ve Kerem Atakan Kesgin, siyah-beyazlı taraftarlarla ilk kez buluştu

Sivasspor'dan 1.4 milyon euro bonservisle transfer edilen orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin maç kadrosunda... 21 yaşındaki futbolcu Sivasspor'la biri Süper Kupa, biri Avrupa olmak üzere 4 karşılaşmada görev almıştı.

İngiliz yıldız Dele Alli ise Beşiktaş'la 3 idmana çıktı. Teknik direktör Valerien Ismael'in Dele Alli'yi kulübede başlatması ve gidişata göre oyuna alması bekleniyordu ancak ilk 11'de başladı. 26 yaşındaki orta sahanın antrenman eksiği bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Salih, Gedson, Dele Alli, Muleka, N’Koudou, Weghorst 

SİVASSPOR:  Ali Şaşal, Erdoğan, Goutas, Caner, Uğur Çiftçi, Ulvestad, Keita, Charisis, Yatabare, Leke James, Gradel

Beşiktaş Dele Alli'yle daha da güzel! Sivasspor'u 3-1'le geçen Kartal, liderliği ele geçirdi

MULEKA YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Beşiktaş’ın sezon başında Standard Liege’den kadrosuna kattığı Jackson Muleka, Süper Lig’deki 3. maçında 3. golünü kaydetti.

Geçtiğimiz hafta Karagümrük karşısında Beşiktaş formasıyla ilk gol sevincini yaşayan Muleka, Sivasspor karşısında da takımına 2 gollük katkıda bulundu. 12. dakikada Weghorst’un pasında penaltı noktasında zor pozisyonda kayarak vuran ve takımını öne geçiren 22 yaşındaki futbolcu, dakikalar 42’yi gösterdiğinde bir kez daha sahneye çıktı.

Masuaku’nun soldan kullandığı kornerde topa uçarak vurmak isteye Muleka, omuzuyla yaptığı vuruşla farkı 3’e çıkardı. Muleka, Sivasspor maçıyla birlikte 3. maçında 3. golünü atmış oldu. Yıldız oyuncu 62. dakikada yerini Kenan Karaman’a bıraktı.

Beşiktaş Dele Alli'yle daha da güzel! Sivasspor'u 3-1'le geçen Kartal, liderliği ele geçirdi

WEGHORST'TAN 4 MAÇTA 5 GOL KATKISI

Beşiktaş’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı golcü Weghorst, ligdeki 4. maçında 5. gol katkısını yaptı.

Ligin ilk haftasında oynanan ve siyah-beyazlıların 1-0 kazandığı Kayserispor mücadelesinde Ghezzal’a asist yapan Weghorst, 2. haftadaki Alanyaspor karşılaşmasında da yaptığı asistle gol katkısını sürdürmüştü.

Geçtiğimiz hafta Karagümrük mücadelesinde attığı golle ilk gol sevincini yaşayan Hollandalı futbolcu, Sivasspor karşısında da bu kez Muleka’yı golle buluşturan isim oldu. Dakikalar 30’u gösterdiğinde ise Weghorst sahneye çıktı. Sağ kanatta topla buluşan Rosier’in ceza sahasına gönderdiği ortada iyi yükselen 30 yaşındaki forvet, net bir kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkardı ve Karagümrük maçının ardından üst üste ikinci golünü kaydetti.

Weghorst, geride kalan 4 maçta 2 gol atarken, 3 de asist yaptı ve takımına 5 gollük katkı sağladı. Yıldız oyuncu dakikalar 77’yi gösterdiğinde alkışlarla yerini Cenk Tosun’a bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...