Beşiktaş Dele Alli'yi KAP'a bildirdi! İngiliz yıldız kaç para kazanacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş Dele Alli'yi KAP'a bildirdi! İngiliz yıldız kaç para kazanacak?

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş, "Bamidele Jermaine Alli'nin geçici transferi konusunda kendisi ve kulübü Everton FC ile görüşmelere başlanmıştır."

Beşiktaş dün gece İstanbul'a getirdiği Dele Alli'yi KAP'a bildirdi.

Dele Alli, Beşiktaş'tan yıllık 2.3 milyon Euro net para alacak. Bu rakama sözleşmedeki bonuslar dahil değil. Geçikmeye neden olan vergi ve futbolcunun İngiltere'de pound cinsinden kazandığı haftalık gelirle ilgili sorunlar çözülünce transfer resmiyet kazanmıştı.

Açıklamada Everton Kulübüne kiralama bedeli ödenmeyeceği belirtilerek, "Sezon sonuna kadar kullanılmak koşulu ile oyuncunun satın alma opsiyonu şirketimizde bulunmaktadır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2 milyon 200 bin avro garanti ücrete ek olarak, aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10 bin avro maç başı ücreti ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Orta sahada görev yapan 26 yaşındaki futbolcu, kulüp kariyerinde MK Dons, Tottenham ve Everton'da oynadı. Dele Alli, 37 kez İngiltere Milli Takımı'nda forma giydi.

Beşiktaş Dele Alli'yi KAP'a bildirdi! İngiliz yıldız kaç para kazanacak?

KARTAL KAYRA YILMAZ YİNE ÜMRANİYE'YE KİRALANDI

Beşiktaş, sözleşme yenilediği 21 yaşındaki Kartal Kayra Yılmaz'ı Ümraniyespor'a kiraladı.

Siyah-beyazlı takımın sözleşme yenilediği Kartal Kayra Yılmaz, 2022-23 sezonu sonuna kadar Ümraniyespor’a geçici transfer oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kartal Kayra Yılmaz’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" denildi.

Geçen sezon Ümraniyespor formasıyla 1. Lig'de 30 maça çıkan Kartal, 7 asist, 1 gollük skor katkısının yanı sıra başarılı performansıyla da İstanbul ekibinin Süper Lig bileti almasında önemli rol oynamıştı.

Beşiktaş Dele Alli'yi KAP'a bildirdi! İngiliz yıldız kaç para kazanacak?

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...