Beşiktaş çıldırdı! 3 futbolcu birden verdiler...

Düzenleyen:
Beşiktaş çıldırdı! 3 futbolcu birden verdiler...

SPOR Haberleri

Fabri’nin Fulham’a gitmesiyle kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş tüm imkanlarını Bursaspor’un başarılı file bekçisi Harun Tekin’i kadrosuna katmak için seferber ediyor...

Lig bitmeden Fabri’ye gelmesi muhtemel teklifleri düşünerek Harun için Bursaspor ile temasa geçen siyah-beyazlılar, deneyimli eldivene karşılık üç oyuncuyu takas olarak önerecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in de çok istediği Harun Tekin transferini bitirmek için kollarını sıvayan siyah-beyazlıların yabancı kaleci tercihini arka plana attığı vurgulandı.

Beşiktaş’a transferi halinde birinci kaleci olmasına garanti gözüyle bakılan Harun’un da bu nedenle siyah-beyazlı takıma gitmeyi istediği bildirildi.

Takasa için belirlenen 5 isim arasından 3'ü Bursaspor'a teklif edecek. Beşiktaş Yönetimi’nin, transferi para vermeden bitirmek için çaba harcıyor. İşte o isimler...

Vagner Love

Mustafa Pektemek

Orkan Çınar

Oğuzhan Aydoğan

Mertcan Açıkgöz

Utku Yuvakuran (Güneş)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...