Beşiktaş ceza şanssızlığını kırdı

Beşiktaş ceza şanssızlığını kırdı

SPOR Haberleri

Beşiktaş bu hafta Torku Konyaspor karşısında 3-1 kazandı ve bu sezon cezalı olduğu maçlarda ilk kez galip geldi

Beşiktaş bu hafta Torku Konyaspor karşısında 3-1 kazandı ve bu sezon cezalı olduğu maçlarda ilk kez galip geldi. Beşiktaş cezalı olduğu diğer iki maçta Ç.Rizespor ve Karabükspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Süper Lig'de bu sezon toplamda 7 galibiyet alırken bu galibiyetlerinin 6 tanesinde en az iki fark yaptı. Beşiktaş bu sezon Bursaspor ve Kayserispor karşısında 3-0, K.Erciyesspor karşısında 4-2, T.Konyaspor karşısında 3-1, Trabzonspor ve Gaziantepspor karşısında 2-0 kazanırken sadece Eskişehirspor karşısında tek farklı (1-0) galibiyet aldı.KONYA DEPLASMANDA GÜLEMİYOR
Torku Konyaspor bu sezon deplasmanda en az puan alan takım oldu. Bu sezon deplasmanda 6 maça çıkan Torku Konyaspor 1 beraberlik 5 yenilgi aldı ve sadece 1 puan topladı. Torku Konyaspor sadece Gaziantepspor deplasmanında 3-3 berabere kalıp 1 puan aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...