Beşiktaş çareyi komşuda arıyor

Beşiktaş çareyi komşuda arıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Olimpiakos'ta yıldızı parlayan ancak Fulham'da sakatlığı yüzünden şans bulamayan Mitroglou'yu transfer etmek için kolları sıvadı

Almeida'nın gidişiyle forvetsiz kalan ve hücumun en ucuna mutlaka bir yabancı transfer etmek isteyen Beşiktaş, Demba Ba ve Gomis denemelerinden istediği sonucu alamayınca alternatif isimler üzerinde arayışlara başladı. Son olarak nbsp;Mitroglou üzerinde duran siyah-beyazlılar, Yunan golcünün durumunu araştırmaya başladı. Bilic ve Önder Özen'in de alınmasını istediği golcü isim için çalışmalara başlayan Beşiktaş, indirimli satış hakkından yararlanmak için düğmeye bastı. Yunan golcünün durumunu araştırmaya başlayan Beşiktaş, Mitroglou'nun sözleşmesinde küme düşme halinde indirimli satış opsiyonundan yararlanmaya çalışacak. Fakat golcü oyuncunun satış önceliği eski takımı Olimpiakos'a ait bulunuyor. nbsp;

Sakatlıktan yeni çıktı

Önümüzdeki günlerde Yunan golcünün menajeri ve Fulham'la masaya oturarak görüşmelere başlayacak olan Beşiktaş, bonservis bedelini istediği rakama çekemezse kiralama seçeneğini de kullanacak. Yunanistan'da attığı gollerle Avrupa devlerinin dikkatini çeken Mitroglou, geçen sezonun devre arasında 12 milyon avroya Fulham'a transfer oldu. İlk yarıyı Olimpiakos formasıyla tamamlayan ve oynadığı 19 maçta 17 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Kostas Mitroglou, İngiltere'de geçirdiği ağır sakatlığın ardından bir türlü form tutamadı. Fulham formasıyla sadece 3 maçta görev yapan Yunan golcü, dizindeki sakatlıktan kurtulmak için İtalya'da tedavi oldu. Kısa sürede iyileşen Mitroglou, Dünya Kupası'na yetiştirildi.

Kupaya odaklandım

Geçirdiği sakatlık sonrası İtalya'da tedavi gören ve Dünya Kupası'na yetiştirilen Mitroglou, tamamen kupaya odaklandığını söyledi. Yunan golcü, "Şu an Brezilya'da sadece milli takımın başarısına konsantre olmuş durumdayım. Londra, yaşamak için harika bir yer. Teknik Direktör Magath'la da bir sorunum yok. Fulham'a kendimi borçlu hissediyorum" diyerek kafa karıştırdı. .
nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...