Beşiktaş Bursa'ya denizden geldi

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş Bursa'ya denizden geldi

SPOR Haberleri  / CHA

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın akşam Atatürk Stadyumu'nda Bursaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, deniz yoluyla Bursa Güzelyalı'ya geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın akşam Atatürk Stadyumu'nda Bursaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, deniz yoluyla Bursa Güzelyalı'ya geldi. Saat 17.45'te Güzelyalı'ya ulaşan siyah - beyazlı kafileyi, bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı. Liman dışında bulunan bir grup yeşil-beyazlı taraftar ise 'En büyük Bursaspor ' 'Her yerde her zaman Bursaspor' şeklinde slogan attı. Geniş güvenlik önlemi alan polis Güzelyalı İskelesi'nin çıkışında taraftarların otobüse yaklaşmasına izin vermedi. Ayrıca yol boyunca da özel araçların takım otobüsüne yaklaşmaması için tedbir aldı. Holidayy In Otel'de kampa girecek siyah-beyazlı kafilede teknik direktör Slaven Bilic, 22 kişilik kadroda şu isimlere yer verdi: "Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, Ramon Motta, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Hugo Almeida, Michael Eneramo, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Bruno Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Mehmet Akgün, Atiba Hutchinson." Veli Kavlak ise sol arka adalesindeki sertleşmeden dolayı Bursa'ya getirilmedi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...