Beşiktaş bu hafta da Karagümrük'e 4 gol attı! Bu Kartal bir harika...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş bu hafta da Karagümrük'e 4 gol attı! Bu Kartal bir harika...
SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Vodafone Park'ta kapalı gişe oynanan maçta Wout Weghorst ile Jackson Muleka ilk gollerini atarken sezona müthiş başlayan Nkoudou da formunu sürdürdü. Rosier 1 gol, 1 asistle oynadı. Beşiktaş yeni hocası Valerien Ismael ile 3 maçta 7 puan topladı. Andrea Pirlo ise 2'de 0 yaptı.

BEŞİKTAŞ - KARAGÜMRÜK ÖZET İZLE 4-1

Evindeki ilk maçta Kayserispor'u son dakika golüyle 1-0 mağlup eden Beşiktaş, geçen hafta ise Alanyaspor deplasmanında 0-3 öne geçtiği maçta 1 puana razı olmuştu. Teknik direktör Valerien Ismael'in bu maçı mutlak kazanması gerekiyordu. Kartal müthiş bir futbolla 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Dk. 8 DİREK! Köşe vuruşundan gelen topu Romain Saiss topu indirdi, Wout Weghorst kale ağzında vurdu, top direkten döndü.

Dk. 10 DİREK! Salih Uçan'ın kornerinde Muleka diziyle vurdu, top yine direkten döndü. Seken topta N'Koudou'nun vuruşu üstten auta gitti.

BEŞİKTAŞ'IN 3 TOPU DİREKTEN DÖNDÜ!

Dk. 12 CANER ÇİZGİDEN ÇIKARD! Beşiktaş inanılmaz bir baskı kurdu. Bu kez de Salih Uçan'ın gole giden şutuna Caner Erkin çizgi üzerinde müdahale etti.

Dk. 17 GOL! Beşiktaş baskısı golü getirdi. Rosier'in ortasında kafayı vuran Weghorst yeni takımında ilk gol sevincini yaşadı: 1-0.

Dk. 34 GOL! Salih Uçan'dan harika asist! Beşiktaş Georges Kevin N'Koudou'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0

Beşiktaş bu hafta da Karagümrük'e 4 gol attı! Bu Kartal bir harika...

JACKSON MULEKA AÇILIŞI YAPTI

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Kasımpaşa’da kiralık olarak geçiren ve forma giydiği 14 lig maçında 12 gol atıp 5 de asist yapan 22 yaşındaki Jackson Muleka, sezon başında Beşiktaş’ın kadrosuna katılmıştı. Muleka, Karagümrük karşısında attığı golle, Süper Lig’deki gollerine de devam etti.

Dakikalar 50’yi gösterdiğinde Masuaku’nun kullandığı kornerde iyi yükselen genç oyuncu, kafa vuruşuyla skoru 3-0’a getiren isim oldu ve Beşiktaş forması altında ilk gol sevincini de yaşamış oldu.

Dk. 54 GOL! Caner'in kullandığı kornere ön direkte ayak uzatan Diagne, farkı 2'ye indirdi: 3-1.

Dk. 85 ERSİN! Karagümrük 2. gole yaklaştı ama Ersin Destanoğlu yaptığı müthiş kurtarışla maçın son bölümünün krize girmesine engel oldu.

Beşiktaş bu hafta da Karagümrük'e 4 gol attı! Bu Kartal bir harika...

Vodafone Park'ta 21.45'te başlayan mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetti. Kardeşler'in yardımcılığını Serkan Olguncan ve Hakan Yemişken yaptı.

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Berkay, Salih, Gedson, N’Koudou, Muleka, Weghorst

KARAGÜMRÜK: Viviano, Biraschi, Dresevic, Burak, Caner Erkin, Shukurov, Ozdoev, Ahmed Musa, Borini, Münir, Diagne

PİRLO 2. HAFTAYI BAY GEÇTİ

Ligde geçen haftanın en çok konuşulan sonuçlarından birine imza atan Beşiktaş, deplasmanda Corendon Alanyaspor'a karşı 3-0 öne geçtiği maçı 3-3 beraberlikle bitirmiş ve İstanbul'a 1 puanla dönmüştü. İlk hafta maçında Yukatel Kayserispor'u son dakikada mağlup eden siyah-beyazlı ekibin ligde 7 puanı bulunuyor.

İlk hafta Alanyaspor'a 4-2 yenilerek sezona başlayan İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, ikinci haftayı ise bay geçti.

CENK TOSUN GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş'ta sezonun ilk kırmızı kartını gören Cenk Tosun'un cezası sona erdi.

Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyen Cenk kulübede oturdu.

BEŞİKTAŞ'TA KİMLER EKSİK?

Sakatlıklarının ardından bireysel çalışmalara yeni başlayan Welinton Souza, Josef de Souza ve Atiba Hutchinson'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal yarınki karşılaşmada görev alamadı.

Bu dört oyuncunun dışında kırmızı kart cezalısı Emrecan Uzunhan da Fatih Karagümrük maçında yer alamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...