Beşiktaş, Brezilyalı gol kralının peşinde!

Beşiktaş, Brezilyalı gol kralının peşinde!

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Beşiktaş'ın, Brezilyalı golcü Hernane için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala, Beşiktaş çalışmalarını hızlandırdı. Brezilya basınında birçok gazetede yer alan iddialara göre, siyah-beyazlılar Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr FC'de forma giyen Brezilyalı golcü Hernane için girişimlere başladı.

Beşiktaş'ın görevlendirdiği birkaç yetkilinin, Sao Paulo'da oyuncunun menajeri Paulo Pitombeira ile buluştuğu ve oyuncunun durumu hakkında bilgi aldığı kaydedildi. Arabistan'da aldığı maaştan memnun olmayan ve finansal olarak problemleri olduğu belirtilen 28 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.
Beşiktaş, Brezilyalı gol kralının peşinde!
2013 YILININ GOL KRALI!

2013 yılında yaptığı patlama ile adından söz ettiren Hernane, attığı 36 gol ile Brezilya'da en golcü oyuncu olmuştu. Sezon başında Al-Nasr'a 5,3 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer olan 1,84'lük forvet, geçirdiği sakatlık nedeniyle ise Arabistan'da fazla şans bulamadı.

Devre arasında savunmanın sağına bir takviye yapacak olan Beşiktaş'ın, forvet transferi için de girişimlerde bulunması sürpriz olarak algılandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...