Beşiktaş bırakmak istemiyor, Redmond bekliyor

- Güncelleme:
Beşiktaş bırakmak istemiyor, Redmond bekliyor

Spor Haberleri

Eşinin ısrarı sebebiyle Premier Lig’den gelecek teklifleri de görmek isteyen İngiliz oyuncuya şu ana kadar üç kulüp daha teklifte bulundu

MURAD TAMER'İN HABERİ - Kara Kartal’ın Premier futbolcusu Nathan Redmond konusunda belirsizlik devam ediyor. Sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan kanat oyuncusu teklifleri değerlendiriyor. Beşiktaş’ın Kartal Yuvası’nda tutmak için büyük uğraş verdiği İngiliz oyuncu karar aşamasında. Eşinin özellikle İngiltere’yi istemesi siyah beyazlıların işine taş koyarken Premier Lig’den gelecek teklifler de önemli. Eğer kafasına göre bir teklif olmazsa Beşiktaş’ta kalma ihtimali çok yüksek.

PLANLAR ONA BAĞLI

Özellikle Şenol Güneş’in gelmesiyle kalitesini çok daha iyi gösteren Redmond’un İstanbul’da çok mutlu olduğu biliniyor. Ki bunu kendisi de ifade ediyor. Şu an tatilde olan Redmond’un menajeri Simon Bayliff ise “Premier League’den üç, Beşiktaş’tan da bir teklif var. Redmond, hepsini göz önünde bulundurarak tatile gitti. İstanbul’da geçirdiği zamanı ve Beşiktaş’ta oynamayı çok seviyordu. Yakında kararını verecek” dedi. Yönetim Redmond’un kararına göre transfer planını revize edecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...