Beşiktaş başkan adayından Quaresma sürprizi! Görüşmenin detaylarını anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş başkan adayından Quaresma sürprizi! Görüşmenin detaylarını anlattı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta başkan adayı olacağını açıklayan Serdal Adalı, Ricardo Quaresma ile yaptığı telefon görüşmesinden detaylar vererek taraftarları heyecanlandırdı.

Aralık ayında yeni başkanını seçecek olan Beşiktaş'ta gözler adaylara çevrildi.

Şu ana kadar Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın yanı sıra üçüncü bir isim ön plana çıkmadı.

Ahmet Nur Çebi'nin aday olmayacağı seçim öncesi Serdal Adalı'dan Ricardo Quaresma ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

Fanatik'e konuşan Adalı, taraftarların unutamadığı Portekizli futbolcunun aday olması için kendisini aradığını açıkladı.

Beşiktaş başkan adayından Quaresma sürprizi! Görüşmenin detaylarını anlattı

SERDAL ADALI: QUARESMA ARADI

Quaresma ile arasında geçen telefon görüşmesinden bahseden Serdal Adalı, "Transferini yaptığım Quaresma bile başkanlık için arayıp ısrarcı oldu. Böyle yerli yabancı çok değerimiz var. Kendilerine kulüp çatısı altında farklı görevler vereceğim." dedi.

Öte yandan teknik direktör seçimi için de konuşan Adalı, kongreye kadar takımın Rıza Çalımbay'a teslim edilmesini doğru bulduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Şimdiden oturup önümüzdeki yılın şampiyonluk getirecek kadrosunu kuracağız. Ben hikaye anlatmam. İcraat yaparım. Herkes bunu biliyor. Rakiplerimize korku ve endişe, camiamıza güven vereceğiz."

Beşiktaş başkan adayından Quaresma sürprizi! Görüşmenin detaylarını anlattı

SERDAL ADALI, HASAN ARAT'A ÇAĞRIDA BULUNDU

Hasan Arat ile birleşebileceği iddialarına da değinen Serdal Adalı, "Benim için ortaya tuhaf bir iddia atıldı. Hasan Arat kulüp, Serdal Adalı Futbol A.Ş’nin başkanı olacak diye. Böyle bir durum ancak şöyle olabilir. Arat’a da çağrımdır ve gurur duyarım. Tam tersi. Yani ben kulüp başkanı, eğer Arat kabul ederse aynı yönetimde farklı pozisyon alabilir. Ortak amaç Beşiktaş." açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...