Beşiktaş aradığı kanat oyuncusunu buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş aradığı kanat oyuncusunu buldu

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş, aradığı özelliklere sahip kanat oyuncusunu buldu

 Beşiktaş ile Ryan Babel arasındaki flört, resmi imzaya doğru ilerliyor... Teknik direktör Şenol Güneş'in onayı sonrası Hollandalı kanat oyuncusunun şartlarını araştırmaya başlayan yönetim, Deportivo ile sözleşmesinin ara transfer döneminde biteceğini öğrendi ve düğmeye bastı. Son yıllarda sol kanattan Olcay Şahan'la skor bulan ancak bu sezon gerek Olcay Şahan'ın formsuzluğu gerekse zaman zaman o bölgede görev yapan Cenk Tosun'un kanattan ziyade ikinci forvet gibi oynaması, Şenol Güneş'i arayışlara itmişti. İspanya'da tekrar çıkış yakalayan Babel, Şenol Güneş'in istediği özellikler nedeniyle bu rol için biçilmiş kaftan gibi gözüküyor.

REFERANSI KASIMPAŞA
Kasımpaşa forması altında attığı gollerle Süper Lig'de dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki oyuncu, Quaresma misali ikinci baharını siyahbeyazlı forma altında yakalayabilir. 1.85 metre boyundaki Babel, dripling becerisi ve şutlarıyla alternatif sağlayabilir. Hollandalı'nın zayıf karnı ise savunma katkısı gibi görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...