Beşiktaş aradığı ismi Katar’da buldu! Gol makinesi ile anlaşma sağlanmak üzere

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
Beşiktaş aradığı ismi Katar’da buldu! Gol makinesi ile anlaşma sağlanmak üzere

SPOR Haberleri  / Akşam

Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Beşiktaş’ta golcü arayışı devam ediyor. Sörloth ve Burak transferlerini yüksek maliyetten dolayı erteleyen Siyah-Beyazlı ekipte, sürpriz isim gündem oldu. Beşiktaş yönetimi, Al-Duhail'de 25 maçta 26 gol atan Michael Olunga ile görüşmelere başladı.

Yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile başarılı bir çıkış yakalayan Beşiktaş’ta yeni sezon için kadro planlaması hızla devam ediyor. Transfer çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlı ekip, golcü transferi için sürpriz bir isimle gündem oldu. 

Alexander Sörloth ile temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, yeni golcüsünü Katar ekibi Al-Duhail'de buldu.

GELECEK SEZON İÇİN SÖZ KESİLDİ 

Akşam’ın haberine göre, gol sorununu çözmek isteyen Beşiktaş’ın Michael Olunga'da karar kıldığı ortaya çıktı. Al Duhail'deki performansıyla dikkat çeken yıldız oyuncu ile gelecek sezon için söz kesildiği öğrenildi.

Beşiktaş aradığı ismi Katar’da buldu! Gol makinesi ile anlaşma sağlanmak üzere25 maçta 26 gol attı.

LİGİN YILDIZI 

Katar Ligi ekiplerinden Al-Duhail'de forma giyen Michael Olunga, bu sezon 25 maçta attığı 26 golle adından söz ettirmişti.

ANLAŞMA SAĞLANDI 

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın kariyerinin en olgun döneminde ve fiziksel açıdan Spor Toto Süper Lig'e oldukça uygun olduğunu düşünmesi sebebiyle 28 yaşındaki Kenyalı oyuncuya yoğunlaştığı ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...