Beşiktaş, Ante Rebic'i kadrosuna katıyor

- Güncelleme:
Beşiktaş, Ante Rebic'i kadrosuna katıyor

Spor Haberleri

Milan’la yapılan pazarlıklarda ilk önce kiralık formülü konuşuldu. Siyah beyazlı yetkililer, “Bize bonservisiyle verin, yıllık 6,5 milyon avro ödemekten kurtulun” diyerek işi bitirdi. Ünlü isim pazartesi İstanbul’da olacak

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transferde rakiplerinden geride kalması sebebiyle eleştirilen Beşiktaş yönetimi, Ante Rebic’i usta işi bir operasyonla renklerine bağladı. Siyah beyazlı yöneticiler bir süredir Hırvat yıldızın kulübü Milan’la pazarlık masasındaydı. İlk önce kiralama formülü konuşuldu. Rebic’in 6,5 milyon avroluk yıllık ücretinin yüzde 40’ının ödenmesi teklif edildi. Milan’dan ‘en az yüzde 80’ cevabı geldi. İtalyan devinin beli Pulusic’e ödediği 20 milyon avro bonservis ve 8 milyon avro yıllık ücretle bükülmüştü.

TEKLİFE BAYILDILAR

Siyah beyazlı yetkililer bunu çok iyi kullandı. Kadroda düşünülmeyen Rebic’in yıllık ücretini hiçbir kulübün karşılayamayacağı, elde kalması durumunda büyük külfet olacağı vurgulandı. Ardından yepyeni bir teklif geldi: Oyuncu bize gelmek istiyor. Bonservisiyle bize verin, yılda 6 milyon avro ödemekten kurtulun. Üstüne 500 bin avro verelim... Milan’ın yöneticileri bu fikre bayıldı ve kısa sürede bütün prosedürler giderildi. Rebic pazartesi günü iki yıllık imza atmak için İstanbul’a gelecek. 

BOYU BIRAK, AYAKLARA BAK

FK Tirana maçında oyuna sonradan girip golünü atan Semih Kılıçssoy’un sırrı ortaya çıktı. Beşiktaş tarihinin Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusunun uzun süredir boyunun uzaması için çalışmalar yapılıyordu. Burak Yılmaz göreve gelince bu duruma el attı. Yılmaz, “Boy uzatma çalışmaları seni hantallaştırıyor. Bacak boyun kısa ama bunu avantaja dönüştüreceğiz” dedi. Kılıçsoy’a özel çalışmalar yaptıran Burak Yılmaz, Xherdan Shaqiri, Alexis Sanchez ve Marco Verratti  örneklerini gösterdi. Her antrenman sonrasında ekstra ayak hareketleri çalışmaları yapan Semih, bunun meyvesini golüyle aldı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...