Beşiktaş Ankaragücü deplasmanında kazanmayı başardı! Ölümüne mücadele! Dele Alli açılışı Ankara'da yaptı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Beşiktaş Ankaragücü deplasmanında kazanmayı başardı! Ölümüne mücadele! Dele Alli açılışı Ankara'da yaptı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. 4 haftada 10 puan toplayan ve oynadığı futbolla dikkat çeken Valerien Ismael'in Beşiktaş'ı başkente 3 puan için geldi. 3 maçta 1 puan toplayınca teknik direktör değişimine giden Ankaragücü, Ömer Erdoğan yönetiminde ilk sınavında mağlup oldu. Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü maçta 6 dakika içinde geri döndü.. Jackson Muleka ve Dele Alli'nin golleriyle Beşiktaş ilk yarıyı 1-2 önde tamamladı. Beridze 47'de 2-2 yaptı. Beşiktaş galibiyet golü 74'te Georges Kevin N'Koudou'dan geldi.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ 2-3 ÖZET İZLE

Beşiktaş'ın hızını Ankaragücü deplasmanı da kesemedi. Siyah-Beyazlılar 1-0 geriye düştüğü, 2-2'de yakalandığı maçı 2-3 kazanmayı başardı. 5 maçta 13 puan toplayan Valerien İsmael'in takımı 14 gol atarken Wout Weghorts performansıyla yine sosyal medyayı salladı.

Eryaman Stadı'nda oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçı saat 21.45'te başladı. Karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetti. Beşiktaş'ın gollerini Muleka, Dele Alli ve N'Koudou (p) attı. Ankaragücü'nün 2 golü de Beridze'den geldi.

SALİH UÇAN'A UÇAN TEKME!

Gergin bi atmosferde oynanan maçın bitiş düdüğüyle birlikle kale arkası tribününden bir Ankaragücü taraftarı sahaya atladı. Orta yuvarlağa kadar koşan holigan Salih Uçan'a uçan tekme attı. Saha bir anda karıştı. Saldırgan apar topar karakola götürüldü. 

Wout Weghorst'a saldırmak isteyen bir Ankaragücü görevlisi ise Josef de Souza'nın tokadını yedi!

Beşiktaş Ankaragücü deplasmanında kazanmayı başardı! Ölümüne mücadele! Dele Alli açılışı Ankara'da yaptı!

Ligde çıktığı 5 maçın 4'ünü kazanan ve 1'inde berabere kalan Beşiktaş, haftaya 13 puanla lider tamamladı. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde sergilediği performansla dikkati çeken siyah-beyazlı takım, başkent temsilcisine üstünlük kurarak üst üste 4. galibiyetini aldı.

ANKARAGÜCÜ: Bahadır, Oğuz, Atakan, Mujakic, Marlon, Tolga, Pedrinho, Zahid, Beridze, Ariyibi, Macheda

BEŞİKTAŞ: Emre Bilgin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Salih, Gedson, Dele Alli, Muleka, N'Koudou, Weghorst

VALERİEN İSMAEL'DEN EMRE BİLGİN SÜRPRİZİ

Beşiktaş ilk 11'i açıklandığında kalede Ersin Destanoğlu yerine Emre Bilgin'i görenler şaşırdı. Teknik direktör Valerien Ismael'in kazanan 11'i bazmaması bekleniyordu.

Kaleci dğeişikliği dışında öyle de oldu. Beşiktaş’ın 1. kalecisi Ersin Destanoğlu’nun sakatlığı yok. Ankaragücü maçında Emre’nin oynayacak olması Teknik Direktör Valerien Ismael’in kararı ve tercihi.

Antrenmanlara dönen Josef yedekler arasında yer alırken Rachid Ghezzal kadroda yer almadı.

Beşiktaş Ankaragücü deplasmanında kazanmayı başardı! Ölümüne mücadele! Dele Alli açılışı Ankara'da yaptı!

ÖMER ERDOĞAN'IN İLK MAÇI

Süper Lig'in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü ise geride kalan bölümde henüz 3 puanla tanışamadı. Geride kalan bölümde bir beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan yönetiminde çıkacağı ilk karşılaşmada galibiyet elde etmek istiyordu.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ'NE 12 YILDIR YENİLMİYOR

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de 12 maçtır galip gelemiyor.

Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olan sarı-lacivertliler, 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de çıktığı son 8 maçından galibiyetle ayrılamamıştı. Bu sezon da 3 maçtır kazanamayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'deki galibiyet hasretini Beşiktaş karşısında dindirmeye çalışacak.

MKE Ankaragücü, Beşiktaş karşısındaki galibiyetini 2011 yılında elde etti.

Rakibi karşısında son olarak 13 Şubat 2011'de galibiyet alan (1-0) başkent ekibi, 10 yılı aşkın bir süredir rakibini mağlup edemedi. Sarı-lacivertliler bu süreçte İstanbul ekibine karşı oynadığı 9 resmi maçta 3 beraberlik, 6 yenilgi aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...