Beşiktaş altyapısından yetişen sağ bek Kerem Kalafat Çorum FK'ya transfer oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş altyapısından yetişen sağ bek Kerem Kalafat Çorum FK'ya transfer oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kerem Kalafat'la yolların ayrıldığını açıkladı. 22 yaşındaki sağ bek bonservisiyle Çorum FK'ya transfer oldu. Geçen sezonu Çaykur Rizespor'da geçiren Kerem Kalafat 10 maça çıkabilmiş ve skor katkısı sağlayamamıştı.

Beşiktaş altyapısından yetişen sağ bek Kerem Kalafat, Trendyol 1. Lig'in ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'ye transfer oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki futbolcunun transferinin gerçekleştiği belirtilerek, "Kerem Kalafat'a kulübümüze hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

ÖNDER KARAVELİ ŞANS VERMİŞTİ

Giresunspor'un ardından Uşakspor'da kiralık oynarken teknik direktörlüğe Önder Karaveli'nin gelmesinin ardından gerçi çağırılan futbolcu, beklentilerin altında kalınca yeniden kiralanmıştı.

Geçen sezonu Çaykur Rizespor'da tamamlayan Kerem Kalafat 10 maça çıkabilmiş ve skor katkısı sağlayamamıştı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1694355465554030625

BEŞİKTAŞ BÜKREŞ'E GİTTİ

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Dynamo Kiev ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, müsabakanın oynanacağı Romanya’nın Bükreş kentine Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan havalanan özel uçakla hareket etti.

Kafilede yeni transferler Milot Rashica, Alex Oxlade Chamberlain ve Baktior Zainutdinov ile Asbaşkan Emre Kocadağ da yer aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu bu akşam saat 19.30’da Rapid Bükreş Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı sonrası saat 20.00’de yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikası da basına açık olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...